Kakve zimske vjenčane cipele?


Zima nije najpopularnije vrijeme za vjenčanje. Međutim, neki se parovi odluče vjenčati u zimskoj sezoni zbog kratkog roka, niže cijene ili jednostavno sklonosti. Tada se među gostima postavlja pitanje - koje zimske vjenčane cipele? Morate li uzeti cipele za presvlačenje? Ili možda mogu u pumpama ili cipelama? Raspuštamo sve nedoumice i savjetujemo koji model odabrati!

Zimske cipele za vjenčanje - za udobnost i funkcionalnost

Vremenski uvjeti u Poljskoj tijekom zime mogu biti različiti. Od temperatura ispod 10 stupnjeva, kada sunce zalazi, kiša pada i puše vjetar, do stvarno ledenih dana, kada su termometri znatno ispod 0 stupnjeva i cesta pada snijeg. Izbor obuće stoga treba prilagoditi prevladavajućoj auri. Cipele moraju biti tople, udobne i moraju osigurati odgovarajuću stabilnost - čak i kad cesta može biti smrznuta. Preporučujemo odabir kvalitetnih zimskih cipela za svadbene svečanosti i transfer u svadbenu dvoranu. Među njima naravno ženske čizme i muške Jodhpur čizme, Dame se također mogu svidjeti Booties - npr. na visokim potpeticama, potpeticama ili klinovima.

Prilikom odabira svadbenog dočeka zimi, valja uzeti u obzir nekoliko elemenata:

  • Odaberite pravu veličinu, ali imajte na umu da vas cipele ne mogu stisnuti ili zarobiti;
  • Dame bi trebale odabrati cipele sa stabilnom potpeticom - npr. Na post umjesto pete;
  • Preporučujemo da pazite da se odabrani model cipela ne navlaži, jer vas zimsko vrijeme može iznenaditi;
  • Najbolje za cipele s debelim potplatom - to će izolirati nogu od tla, što jamči toplinsku udobnost.

Također imajte na umu da će, kada se ceremonija vjenčanja završi, gosti biti pozvani u svadbenu dvoranu u kojoj će temperatura biti potpuno drugačija. Stoga je potrebno kupiti zamjenu cipela - lagana, udobna i idealna za ples. Gospodo bi trebali zasukati rukav cipelei svoje omiljene dame letjelica ili balerine, Savjetujemo koji su modeli cipela savršeni za zimsko vjenčanje na vrhu!

Koje cipele treba obući za ceremoniju?

Obred vjenčanja obično se odvija u crkvi ili u matičnom uredu, rjeđe u mjestu gdje će se vjenčanje odvijati. S tim u vezi, vrijedno je razmotriti činjenicu da ćete morati prijeći između pojedinih lokacija i uzeti u obzir prevladavajuće vremenske uvjete. Stoga će djelovati tople cipele s višim gornjim dijelom.

Naši prijedlozi za žene:

  • Duge čizme s potplatima na koljenima hit su posljednjih godina, što je izrazito ženstveno i seksi. Ove vrste cipela savršeno idu uz haljine, a istovremeno jamče toplinsku udobnost. Dostupne su visoke pete - npr. Crne visoke potpeticekao i stan - npr. N / M crne antilop čizme,
  • Čizme s čarapama na petu - ovaj model prepoznaju dame koje vole neobična, ali vrlo praktična i ženstvena rješenja. Među tim vrstama prijedloga sive čarape na petu LL-103p Siva,
  • Visoke potpetice - kraće od čizama, još su sjajne tijekom ceremonije vjenčanja. Jedan od najmodernijih prijedloga su npr. crvene visoke potpetice NS039P crvene, koji ćete naći i u drugim bojama.

Naši prijedlozi za muškarce:

  • Jodhpur čizme - nesumnjivo je jedna od najatraktivnijih odabranih opcija muškaraca za ovu vrstu prigode. Cipele do gležnja savršeno štite od hladnoće, a istovremeno se uklapaju u elegantnu stilizaciju. Primjer ove vrste cipela su Crne čizme za vezanje Pilpol 6030,
  • Cipele - ovu vrstu obuće muškarci najčešće biraju i za ceremoniju i za svadbu. Kvalitetni proizvod mora ispit položiti u svim uvjetima - npr. mornarsko plave elegantne cipele,

Zimske vjenčane cipele - savršen model za zabavu

Nakon što stignete od mjesta ceremonije do mjesta svadbenih zabava, možete promijeniti cipele za lakše. Zahvaljujući tome vaša se noga neće znojiti i uspješno ćete svirati na plesnom podiju do zore.

Naši prijedlozi zimskih ženskih vjenčanih cipela:

Prijedlozi zimskih vjenčanih cipela za muškarce:

Zimsko vjenčanje pruža brojne mogućnosti za styling. Potičemo vas da se upoznate s ponudom ButyModne.pl - uvjereni smo da ćete pronaći model prilagođen vašim potrebama! Uživajte u kupovini i zabavite se do zore!