Kakve zimske vjenčane cipele?

Zimske cipele za vjenčanje - za udobnost i funkcionalnost

Vremenski uvjeti u Poljskoj tijekom zime mogu biti različiti. Od temperatura ispod 10 stupnjeva, kada sunce zalazi, kiša pada i puše vjetar, do stvarno ledenih dana, kada su termometri znatno ispod 0 stupnjeva i cesta pada snijeg. Izbor obuće stoga treba prilagoditi prevladavajućoj auri. Cipele moraju biti tople, udobne i moraju osigurati odgovarajuću stabilnost - čak i kad cesta može biti smrznuta. Preporučujemo odabir kvalitetnih zimskih cipela za svadbene svečanosti i transfer u svadbenu dvoranu. Među njima, naravno, ženske čizme i muške Jodhpur čizme . Dame također mogu voljeti čizme - na primjer, na visokim potpeticama, potpeticama ili klinovima.

Prilikom odabira svadbenog dočeka zimi, valja uzeti u obzir nekoliko elemenata:

  • Odaberite pravu veličinu, ali imajte na umu da vas cipele ne mogu stisnuti ili zarobiti;
  • Dame bi trebale odabrati cipele sa stabilnom potpeticom - npr. Na post umjesto pete;
  • Preporučujemo da pazite da se odabrani model cipela ne navlaži, jer vas zimsko vrijeme može iznenaditi;
  • Najbolje za cipele s debelim potplatom - to će izolirati nogu od tla, što jamči toplinsku udobnost.

Također imajte na umu da će, kada se ceremonija vjenčanja završi, gosti biti pozvani u svadbenu dvoranu u kojoj će temperatura biti potpuno drugačija. Stoga je potrebno kupiti zamjenu cipela - lagana, udobna i idealna za ples. Gospodo trebaju imati niske cipele , a dame omiljene pumpe ili balerinke . Savjetujemo koji su modeli cipela savršeni za zimsko vjenčanje na vrhu!

Koje cipele treba obući za ceremoniju?

Obred vjenčanja obično se odvija u crkvi ili u matičnom uredu, rjeđe u mjestu gdje će se vjenčanje odvijati. S tim u vezi, vrijedno je razmotriti činjenicu da ćete morati prijeći između pojedinih lokacija i uzeti u obzir prevladavajuće vremenske uvjete. Stoga će djelovati tople cipele s višim gornjim dijelom.

Naši prijedlozi za žene:

  • Duge čizme s potplatima na koljenima hit su posljednjih godina, što je izrazito ženstveno i seksi. Ove vrste cipela savršeno idu uz haljine, a istovremeno jamče toplinsku udobnost. Dostupne su pete - npr. Crne i ravne potpetice - npr. N / M crne čizme od antilop .
  • Čizme s čarapama na petu - ovaj model prepoznaju dame koje vole neobična, ali vrlo praktična i ženstvena rješenja. Među tim vrstama prijedloga, čizme za čarape na sivoj LL-103p sivoj .
  • Visoke potpetice - kraće od čizama, još su sjajne tijekom ceremonije vjenčanja. Jedan od najmodernijih prijedloga su, na primjer, crvene crvene cipele s visokom petom NS039P , koje ćete naći i u drugim inačicama u boji.

Naši prijedlozi za muškarce:

  • Jodhpur čizme - nesumnjivo je jedna od najatraktivnijih odabranih opcija muškaraca za ovu vrstu prigode. Cipele do gležnja savršeno štite od hladnoće, a istovremeno se uklapaju u elegantnu stilizaciju. Primjer ove vrste cipela su crne čizme vezane za Pilpol 6030 .
  • Cipele - ovu vrstu obuće muškarci najčešće biraju i za ceremoniju i za svadbu. Kvalitetan proizvod trebao bi položiti ispit u svim uvjetima - npr. Elegantne cipele u tamnoplavoj boji .

Zimske vjenčane cipele - savršen model za zabavu

Nakon što stignete od mjesta ceremonije do mjesta svadbenih zabava, možete promijeniti cipele za lakše. Zahvaljujući tome vaša se noga neće znojiti i uspješno ćete svirati na plesnom podiju do zore.

Naši prijedlozi zimskih ženskih vjenčanih cipela:

Prijedlozi zimskih vjenčanih cipela za muškarce:

Zimsko vjenčanje pruža brojne mogućnosti za styling. Potičemo vas da se upoznate s ponudom ButyModne.pl - uvjereni smo da ćete pronaći model prilagođen vašim potrebama! Uživajte u kupovini i zabavite se do zore!