Kakve cipele u planinama za djecu?


Kad biramo planinarsko putovanje s djecom, često se pitamo koju obuću odabrati. Želimo da bude ugodno, ugodno i izdržljivo. Također je važno omogućiti djetetovom stopalu odgovarajuću stabilizaciju i jastuk. Predstavljamo naše prijedloge za cipele u planinama za djecu.

Jesu li uopće potrebne specijalne dječje cipele?

Neki roditelji pretpostavljaju da ne vrijedi ulagati u dječje cipele, jer će iz njih vrlo brzo izrasti. Istina, djetetovo stopalo raste vrlo brzo, ali također zaslužuje odgovarajuću udobnost i praktičnost, posebno tijekom planinskih izleta. Izbor prave cipele za dijete unaprijed je također vrlo važan za njegovu sigurnost. Dobre cipele s neklizajućim potplatom spriječit će vas da padnete s strme padine i pružit će vam odgovarajuću stabilnost pri penjanju uzbrdo.

Izlet u planine razlog je radosti i nevjerojatna poslastica za dijete. Mnoga djeca vole ovaj oblik tjelesne aktivnosti, jer je to i dobar način da slobodno vrijeme provedete s roditeljima. Naravno, takvo putovanje treba razumno isplanirati. Dijete mogu ići na izlet s roditeljima u niske planine u dječjem nosaču, šal ili dječji kolica, ako je put prilagođen njemu i samo tijekom pauze hodaju planinskim stazama. Međutim, kad je riječ o starijoj djeci, oni u dobi od 5-6 godina mogu se naviknuti na planinske rute i ići samostalno, što će biti prilagođeno njihovim mogućnostima. Odgovarajuće cipele su, međutim, neophodne i nijedno planinsko putovanje ne može bez njih - i za nekoliko godina i za tinejdžerku.

Čizme za snijeg za djecu

U planinama često pada snijeg, dakle dobre kvalitete snowboots, savršeni su za izlete u ta područja. Dobro su izrađeni i vrlo stabilni. Oni također štite od pada i klizanja na strmim planinskim padinama. U asortimanu naše trgovine naći ćete nekoliko modela koji su najviše kvalitete i koji će raditi i za djevojčice i za dječake.

Dječje čizme za snijeg prolaze test čak i u ekstremnim uvjetima. Iznutra imaju debelo i toplo krzno, što ih čini vrlo toplim i savršenim čak i tijekom oštre zime. Modeli dostupni na našoj web stranici dostupni su u različitim veličinama i bojama, tako da svako dijete može odabrati one koje će mu se svidjeti - npr., Npr. smeđe dječje Eskimo čizme za snijeg, crne dječje orthionske čizme  ili Velcro cipele Mt Trek, Svi imaju čvrst, sportski potplat koji se adekvatno izolira od snijega i hladnih vjetrova.

Dječji hvatači

Suprotno izgledima, djeca su vrlo zahtjevni kupci. Potrebne su im cipele pravilno profilirane, udobne i prilagođene aktivnom načinu života, a bilo kakve neugodnosti mogu rezultirati nevoljkošću nastavljanja planinarenja. Dječja obuća u planinama mora biti posebno udobna za korištenje i izdržljiva. Hodanje u planinama veliki je napor, posebno za najmlađe, pa je vrlo važno da visokokvalitetne cipele budu što jednostavnije. Iz tog razloga nudimo cipele izrađene isključivo na temelju najviših standarda koje će zasigurno ukrasti srca djece i njihovih roditelja.

U planinama su savršeni za univerzalnu upotrebu čizme vrsta hvatača. U asortimanu naše trgovine naći ćete obje varijante za dječake, npr. Zamka dječaka američkog kluba crna, kao i prijedloge za djevojčice, npr. lijepe i funkcionalne sive zamke Američko-američki klub. 

Cipele je lako obući jer imaju patent zatvarač. Izrađene su od visokokvalitetne organske kože koja se prilagođava obliku djetetovog stopala i osigurava stabilnost. Iznutra su izolirani krznom, zbog čega se savršeno štite od hladnoće i vjetra. Gumeni potplat također će zaštititi od proklizavanja, a ukočena peta učinit će stopalo jačim. 

Čizme za djecu

Tople, vodootporne čizme još su jedan dobar izbor cipela za vaše dijete u planinama. Važno je da su izrađene od visokokvalitetnih materijala. Ponuda naše trgovine uključuje, između ostalog čizme Zarro izrađena od prirodne zrnate kože koja savršeno štiti od mraza i fleksibilno se prilagođava djetetovom stopalu. Iznutra su izolirani krznom obuće, zbog čega se savršeno štite od nepovoljnih vremenskih uvjeta.

Za dječake oni će biti sjajni, npr. Funkcionalni Bartek membranske čizme, Ove cipele imaju certifikat "Zdravo stopalo", što svjedoči o visokoj kvaliteti izrade i sigurnosti uporabe. Provjerite tijekom zime, planinskim šetnjama, jer pravilno stabiliziraju stopalo i štite od hladnoće. Također su obogaćeni membranom "BRTKtex" čija je glavna zadaća zaštita od vjetra i snijega. Cipele također pružaju nogama odgovarajuću ventilaciju, usprkos izolaciji krzna iznutra. Vrijedno je zapamtiti da je za vrijeme putovanja ovo imanje vrlo važno. 

Na našoj stranici naći ćete najkvalitetnije dječje cipele u planinama. Čizme za snijeg, traperi i izolirane čizme bit će odličan izbor. Zbog udobnosti i sigurnosti djeteta vrijedi odabrati cipele koje će obložiti stopalo, zaštititi od pada i ujedno pružiti odgovarajuću zaštitu od mraza, vjetra i snijega. Potičemo vas da se upoznate s našom ponudom! Sigurni smo da ćete u planinama pronaći prave cipele za svoje dijete!