Kako se brinuti za cipele od antilopa kako bi izgledale sjajno unatoč protoku vremena?


Cipele od antilopa već nekoliko godina uživaju nesumnjivu popularnost. Ova vrsta obuće izgleda sjajno, a pažnju zaslužuju lijepo dizajnirani ženski i muški modeli. Održavanje pare izrađene od ovog materijala zahtijeva malo više rada nego kod zrnaste kože. Šarm antilopa leži u njegovoj lijepoj teksturi i mekoći, pa se trebamo sjetiti pravilne impregnacije i njege obuće gotovo nakon svakog nošenja. Predlažemo kako naučiti njegovati par antilopa kako čišćenje ne bi potrajalo, a cipele dugo izgledale sjajno.

Impregnacija cipela od antilopa - budimo oprezni

O cipelama od antilopa trebali bismo se početi brinuti odmah po kutiji. Najbolje je impregnirati prije prvog nošenja radi zaštite osjetljivog materijala. U tu svrhu upotrijebimo poseban pripravak - zamolimo prodavača da odabere pravog agenta. Sloj impregnacije dizajniran je za zaštitu antilopa od vode i prljavštine. Upamtite, međutim, da naše elegantne pumpe ili mekane mokasine nisu namijenjene trčanju u lokvama!

Pravilno čišćenje temelj je njege antilopa

Cipele od antilopa čistimo nakon svakog nošenja. Za to se koristi posebna četka, opremljena gumenim jezičcima. Njihova je uloga uklanjanje prljavštine, također su dizajnirani za podizanje dlačica koje čine antilop. Zahvaljujući tome, površina cipele je dobro očišćena i osvježena, a podignuti drijem izgleda sjajno. Postoje različite tehnike za uklanjanje prljavštine s antilopa. Male mrlje možemo pokušati ukloniti gumicom, tj. Posebnim blokom namijenjenim za čišćenje antilopa. Dobro rješenje može biti i kupnja profesionalnog sredstva za uklanjanje mrlja, koje posebnom četkom nanosimo na umrljanu površinu. Upamtite da ćete na Internetu pronaći mnoge kućne metode za učinkovito čišćenje cipela od antilopa, od natapanja u vodi sa pahuljicama sapuna, preko trljanja mlijeka pa do trljanja kore kruha. No, želimo li da cipele dugo zadrže estetski izgled, koristimo kozmetiku namijenjenu njezi antilopa i ne preskačemo obavezno čišćenje nakon svakog nošenja.

Nekoliko pravila za rukovanje antilopom

Vlažne cipele od antilopa uvijek sušite dalje od izvora topline i sunca - mogu uništiti materijal i nepovratno ga obezbojiti. Napunite cipele novinama, ostavite ih na otiraču i pričekajte da papir upije vodu. Cijeli proces možemo ubrzati čestom zamjenom novina. Cipele od antilopa, umrljane blatom, najbolje je ostaviti da se osuše. Svako prerano djelovanje može utrljati prljavštinu u površinu antilopa i stvoriti ružne mrlje. Prljavštinu je mnogo lakše ukloniti četkom kada je površina suha - samo je nježno očetkajte. Ne zaboravite staviti stabla cipela u neiskorišteni par, zahvaljujući kojem će cipele zadržati lijep oblik. Modna obuća od antilopa, savršena za rad i svakodnevnu uporabu, može se pronaći u trgovini KeeShoes.

Cipele od antilopa udobne su i izgledaju sjajno pa vrijedi imati barem jedan moderan par u svom ormaru - pumpe, sandale, niske cipele ili mokasine. Pravilna njega ključna je, a sjećanje na nekoliko jednostavnih pravila učinit će da se naše cipele dugo nose i da izgledaju sjajno.