Kako odabrati elegantne muške cipele?


Božić i Nova godina sve su bliže pa se isplati sada kupiti elegantne cipele za ove prigode. Na tržištu postoji mnogo opcija, ali koja je najisplativija? U ovom ćete članku pronaći informacije koje će vam omogućiti dobar izbor obuće kako bi vam kupljena obuća služila nekoliko godina.

Božić i Nova godina sve su bliže pa se isplati sada kupiti elegantne cipele za ove prilike. Na tržištu postoji mnogo opcija, ali koja je najisplativija? U ovom ćete članku pronaći informacije koje će vam omogućiti dobar izbor obuće kako bi vam kupljena obuća služila nekoliko godina.

Prirodna vs eko koža

Predlaže se kupujući cipele od prirodne kože, jer ih mnogi ljudi smatraju ugodnijim i elegantnijim. Oni se donekle rastežu kako bi pristajali vašem stopalu. Njihova velika prednost je činjenica da mogu se obnoviti i njegovati te post o tome već se pojavio na blogu. Također je vrijedno zapamtiti da su obično i bolje izrađene. Gornji i potplat češće se šivaju, zahvaljujući čemu mogu izdržati više od jedne sezone.

 

U slučaju cipela od eko kože, cijena je najbolji aspekt. Ove vrste cipela mogu biti čak nekoliko puta jeftinije od onih od prirodne kože. Zahvaljujući napretkua tehnologija obuće od eko kože postaje sve više i više estetski ugodna kako uspijevajubilo je moguće stvoriti materijale iznimno slične koži. Stoga vrijedi provjeriti oznake na kutiji kako biste bili sigurni koji proizvod definitivno kupujete. Nažalost, eko koža je i dalje vrlo osjetljiva na nabore i ogrebotine, s kojima se, nakon činjenice, ništa ne može učiniti. Također može uzrokovati trljanje stopala jer nije propusno za zrak. No, odlučite li se za kupnju cipela od eko kože, obratite pozornost na to od čega je uložak napravljen. Izrađen od prirodnih sirovina, povećava udobnost nošenja.

Klasične stilizacije

Svaki muški ormar trebao bi sadržavati barem jedan par elegantne obuće. Jednostavne cipele, poput avijatičara, izrađene od jednog komada kože, najbolje pristaju uz odijelo. Iako su i dalje najelegantnije muške cipele crne bečke. Nedavno se smeđe cipele mogu uskladiti i s tamnoplavim odijelima, što će biti korisno za manje formalne događaje. Ako želite isprobati nešto ekstravagantnije, bit će vam zanimljivi bordo oxfords, koji će biti moderan, snažan naglasak u vašem stylingu.

Cipele za traperice i ležerne hlače

Jeste li pokušali u svoju odjeću uvrstiti elegantnije cipele? Prečesto ih rezerviramo samo za službene prilike, npr. U kazalištu, a odgovaraju i trapericama! Gore spomenuti oksfordi savršeni su za svaku priliku. Savršeni su za odlazak na kavu i vjenčanje prijatelja. Sjajan dodatak takvim cipelama su nedavno moderne, šarene čarape s izražajnim uzorcima.

 

Dobro odabrana obuća godinama je ulaganje pa se na njoj ne isplati štedjeti. Međutim, bez obzira na vaš proračun, možete pronaći nešto za sebe.