Kako odabrati cipele za lanene hlače?


Lan je tkanina koja dobiva sve veću pozornost i ponosno ulazi u kolekcije popularnih modnih kuća. Gotovo svi odjevni predmeti sašiveni su od nje, ali lanene hlače su najpopularnije. Obožavaju ih i žene i muškarci. S čime kombinirati posteljinu? Kako odabrati cipele za lanene hlače? Pogledajte naše inspiracije.

Lanene hlače mogu imati mnogo oblika i stilova. Lanene hlače izvrstan su izbor za tople, proljetno-ljetne dane, uglavnom zbog prozračnosti tkanine. To je prirodna tkanina koja koži omogućuje disanje, a osim toga - iznimno je svestran i funkcionalan, zbog čega se željno bira kako za ležerne izlaske, tako i za svečane poslovne sastanke. Njegov karakter ovisi o kroju, boji i priboru. Element koji često uzrokuje probleme je odabir prave obuće. Pa kako odabrati cipele za lanene hlačeda biste dobili efekt koji očekujete?

Poslovni sastanak - koje cipele za lanene hlače

Ako vaša tvrtka ima dress code, odjeća mora zadovoljiti određene smjernice. Isto se odnosi na sve vrste poslovnih sastanaka koji nameću formalni i elegantni stil. Kombinacija jakne i lanenih hlača učinit će cijeli izgled klasičnim i ukusnim, ali izuzetno prirodnim. Pribor je od velike važnosti, a prije svega - cipele.

Preporučujemo ga damama klasične pumpe pokrivajući prste. Morate se sjetiti da je općenito prihvaćeno pravilo kada su u pitanju ozbiljni poslovni sastanci odabir izgrađenih modela, pa vrijedi unaprijed provjeriti vrijedi li spomenuto pravilo na događaju ili na mjestu sastanka. U slučaju manje formalnih sastanaka, ali još uvijek zahtijevaju stručno prisustvo, oni će biti savršeni sandale ili besmrtan pete. Ovdje je sloboda malo veća pa razmislite o modelima s otvorenim prstima, na stabilnom stupu. U kombinaciji s lanenim hlačama izgledat će originalno, ali ipak vrlo elegantno.

Elegantan muške cipele za lanene hlače prvenstveno su klasične cipele na vezanje. Da bi se dobro uskladile sa laganom tkaninom poput lana, moraju biti izrađene od visokokvalitetne kože u svijetlim, neutralnim bojama. Apsolutno je neprihvatljivo kombinirati posteljinu s teškim modelima jer će oduzeti svu eleganciju stylingu.

Lanene hlače svaki dan - koje cipele odabrati?

U svakodnevnim stilizacijama idite na jednostavnost i ležerni stil. Lanene hlače izvrsno će djelovati jer ih možete slobodno kombinirati s drugim odjevnim predmetima, a istovremeno izgledati elegantno.

Dame s lanenim hlačama najčešće biraju tenisice, tenisice ili nježne sandale. Ostatak odjeće i prigoda od velike su važnosti. Lords, model slip-on cipela od prirodne kože ili tkanine, također će raditi svakodnevno.

Muškarcima se preporučuju klasične mokasine ili tenisice. U kombinaciji sa svijetlom majicom ili lanenom košuljom s agresivno zasučenim rukavima stvorit će lagani stil, ali ne bez dobrog ukusa. Vrijedi napomenuti da se cipele za lanene hlače trebaju nositi na bosu nogu. Planirate li ljetni piknik, šetnju ili izlet izvan grada, vrijedi se usredotočiti na udobna rješenja koja će omogućiti slobodu kretanja, a ujedno neće biti lišena dobrog ukusa.
Stilisti također preporučuju sandale za lanene hlače, a japanke za večernju zabavu na plaži.

Može li postojati univerzalnija vrsta hlača? Zapravo, izgledaju besprijekorno s većinom modela obuće i u svakoj ćete verziji dobiti učinkovit izgled. Jedino što morate zapamtiti je da lanene hlače izgledaju sjajno s prirodnim, laganim materijalima i suptilnim dodacima. Zauzvrat, nježni nakit ukrasit će vašu stilizaciju, neće je preplaviti i neće joj oduzeti prozračnost i šarm.