Kako odabrati cipele za hlače?


Ne znam ženu koja ne bi imala barem jedan par hlača u svom ormaru, a sigurno ih imate i vi. U životnom intenzitetu oni su puno praktičniji od haljina i suknji. Sigurno ste se ikad zapitali koje cipele odabrati za određeni model kako biste izgledali najbolje, a ovaj će vam članak pomoći u tome.

Ne znam ženu koja ne bi imala barem jedan par hlača u svom ormaru, a sigurno ih imate i vi. U životnom intenzitetu oni su puno praktičniji od haljina i suknji. Sigurno ste se jednom zapitali koje cipele odaberite određeni model kako biste izgledali najbolje, a ovaj će vam članak pomoći u tome. 

Seksi cijevi

Cijevi su postale simbol šezdesetih, pa ni danas ne gube svoju popularnost, Oni naglašavaju tsvoje snage, omogućujući vam da se osjećate privlačno i ženstveno. Siguran izbor su visoke cipele, tenisice ili gležnjače, Ako nemate problema hodati na visokim potpeticama, onda se sjetite da igle naglašavaju stražnjicu i optički produžuju noge. 

Najudobnije traperice

Mod. KoličinaEli traperice su nevjerojatne, pa je lako odabrati cipele. Najoprikladnije su cipele s ravnim ili širokim potplatom. Možete misliti da im sve odgovara. Iako su zanimljivo rješenje tenisice s šarenim potplatima koje će vašoj stiliziranju malo popustiti. 

Elegantna sa nabora

Hlače odijela još su uvijek povezane uglavnom s muškarcima, mada se to sve više mijenja. Za muškarce treba odabrati elegantne papuče, Ako ih žena stavi, onda najčešće s cipelama s ravnim petama. Također možete odabrati krojeve ili ženstvene papuče. U ovom izdanju sigurno ćete izgledati elegantno na poslu ili u odlasku u kazalište. 

Ekstravagantna zvona

Iako su zvona najviše povezana s hipijima, vratila su se na proljeće energetski kabeli, Kad se želite istaknuti iz gomile, sigurno će vas zanimati. Poželjno zbogomza njih se koriste klinovi, široki stubovi ili platforme. Ako više volite ravne ženske cipele, obratite pažnju tenisice, 

Udobne tajice

Uske grijače za noge još uvijek su u modi zahvaljujući svojoj univerzalnosti. Najbolje je ako odaberete gležnjače ili cipele s okruglim potkoljenicama. Po mom mišljenju, najbolje izgledaju s balerinkama koje vjerojatno već imate. Ako želite optički smanjiti noge, pomoći će vam čizme bilo koje duljine. Tajice su savršene cipele za čizme. 

 

Vrijedno je zapamtiti da su sva ta pravila samo smjernice. Najvažnije je da se osjećate dobro u onome što nosite.