Kako odabrati cipele za hlače?


Ne poznajem ženu koja nema barem jedan par hlača u svom ormaru, a vi to svakako imate. S intenzitetom života, puno su praktičnije od haljina i suknji. Sigurno ste se pitali koje cipele odabrati za određeni model kako bi izgledale najbolje, a ovaj će vam članak u tome pomoći.

Ne poznajem ženu koja nema barem jedan par hlača u svom ormaru, a vi to svakako imate. S intenzitetom života, puno su praktičnije od haljina i suknji. Sigurno ste se jednom zapitali koje cipele odaberite određeni model kako biste najbolje izgledali, a ovaj će vam članak u tome pomoći. 

Seksi cijevi

Cijevi su postale simbol šezdesetih, a ni danas ne gube na popularnosti. Podcrtavaju tvaše snage, omogućujući vam da se osjećate privlačno i ženstveno. Siguran izbor su visoke čizme, tenisice do gležnja ili balerinke. Ako nemate problema s hodanjem u visokim potpeticama, tada zapamtite da će visoke potpetice naglasiti zadnjicu i optički produžiti vaše noge. 

Najudobnije traperice

Broj modEli traperice su nevjerojatne pa ih je lako uskladiti s cipelama. NajoNjima su prikladnije cipele s ravnim potpeticama ili širokim stupom. Može se smatrati da im sve odgovara. No, zanimljivo rješenje su tenisice sa šarenim potplatima koje će vašem stylingu dati malo opuštenosti. 

Elegantan u pregibu

Hlače u odijelima još uvijek se povezuju uglavnom s muškarcima, iako se to sve više mijenja. U slučaju muškaraca, za njih treba odabrati elegantne papuče. Ako ih žena obuče, to je najčešće s ravnim cipelama. Također možete odabrati natikače ili prikladne ženske papuče. U takvom izdanju definitivno ćete izgledati elegantno na poslu ili tijekom izlaska u kazalište. 

Ekstravagantna zvona

Iako su zvona najviše povezana s hipijevima, u njih su se vratili od proljeća lanci trgovina. Kad se želite istaknuti iz gomile, zasigurno će vas zainteresirati. Doviđenjana njih su pričvršćeni klinovi, široki stupovi ili platforme. Ako više volite ravne ženske cipele, obratite pozornost na tenisice. 

Udobne tajice

Tajice usko uz tijelo i dalje su moderne zahvaljujući svojoj svestranosti. Najbolje je ako se odlučite za gležnjače ili čizme s okruglim prstom. Po mom mišljenju, najbolje izgledaju s balerinama koje vjerojatno već imate. Ako želite optički smršati noge, pomoći će vam čizme svih duljina. Tajice su savršene hlače za mušketirske čizme. 

 

Vrijedno je zapamtiti da su sva ova pravila samo smjernice. Najvažnije je da se osjećate ugodno u onome što nosite.