Kako odabrati cipele za haljine?


Mnoge dame vole haljine i suknje. Odustaju od hlača iz više razloga, uključujući nelagodu i modne odjeće u skladu s njima. Haljine su potpuno novi način da pokažete svoj stil - potpuno različit od traperica. Međutim, ponekad je teško odabrati obuću. I nije samo prikladno, već je i toplo za hladnih mjeseci i toplo - raditi osam sati u uredu. Stoga cipele trebaju ispunjavati dvije glavne funkcije - biti udobne i estetski odgovarati odabranom stilu.

Mnoge dame vole haljine i suknje. Odustaju od hlača iz više razloga, uključujući nelagodu i modne odjeće u skladu s njima. Haljine su potpuno novi način da pokažete svoj stil - potpuno različit od traperica. Ponekad je, međutim, teško odabrati obuću. I ne samo podudaranje, već i toplo za hladne mjesece i toplo - raditi osam sati u uredu. Stoga bi cipele trebale ispunjavati dvije glavne funkcije - biti udobne i estetski odgovarati stilu koji smo odabrali.

Da li ravne cipele idu uz haljine?

Vrlo je lako odabrati cipele s visokim potpeticama za suknje. U takvom odijelu pumpe će igrati glavnu ulogu - i visoke potpetice i cipele s dodatnim učvršćivačima, na primjer oko gležnja. To je dobro rješenje za tople mjesece, baš kao ... ravne cipele.

 

Mnoge žene misle da ravna obuća apsolutno ne odgovara haljinama. Međutim, mi tvrdimo da su i balerine i gospoda senzacionalno rješenje za visoke žene. Ili za one dame koje ne vole hodati u visokim potpeticama. Odgovarat će minimalističkim ili naprotiv haljinama. Senzacionalno naglašavaju boho stil - također na vjenčanjima! Pomislite koliko su lijepe balerinke i sandale s ravnim petama poput nakita. Oni nemaju samo obrube, već perje i perle, što stvara nevjerojatan mozaik.

Odgovaraju li sočne boje u toniranim haljinama?

Većina naših haljina ima podmukle boje. Plava, možda mornarsko plava. Bijela, bež i crna. Mirne haljine i suknje odgovaraju elegantnim odijelima, uglavnom za posao. A što ako tim bojama dodamo vatreno crvenu ili jesenju, trendi senf? Vaše pumpe i visoke pete ili klinovi mogu biti jedinstveni ukras. Mnogi gledaju cipele - pa ih vrijedi odabrati suknju srednje duljine, do koljena ili malo vani.

 

Dobar je izbor za ljeto i proljeće. Prekrasno vrijeme pogoduje takvim šarenim varijacijama. Poludimo u toplim mjesecima, bez obzira na to gdje smo obukli svoje haljine. Samo dress code na poslu može nas ograničiti. Ali može se i zaobići?

Hladna sezona godine? Nema veze!

Ali kako to riješiti kada se oblačite haljinom? Koja će obuća stati? Odgovor je očit - to će biti čizme u različitim bojama, savršene za jesen i - one s krznom - za zimu.

 

Klasična rješenja glatka su i bez ukrasa. Kožne čizme s višom petom odgovarat će formalnim stilovima. Za sastanak ili sastanak? Na donjem, pogotovo ako ćete hodati - nužno s nekim zanimljivim ukrasom.

 

Čizme i njihove različite, različite vrste omogućuju vam stvaranje izvornih modnih kombinacija za svaku priliku i godišnje doba. Ako volite haljine, uložite u ove cipele!