Kako duže uživati ​​u omiljenim tenisicama ili tenisicama?


Kupnja odgovarajućih cipela nikada nije bila laka - odnosi se na svaku vrstu obuće s kojom se samo bavimo. Ponekad, međutim, kupimo mnogo pari tenisica i tenisica koje su jednostavno nepotrebne. Zašto? Neki od njih brzo propadaju jer nisu dobre kvalitete ili ih prečesto koristimo. Postoji nekoliko načina, osim kupnje kvalitetnih cipela, koje vrijedi slijediti ako želite uživati ​​u određenom modelu cipela više od jedne sezone. Prije svega, uvijek biste trebali voditi računa o cipelama, odnosno oblačiti ih tako da ne oštete stražnji dio, a također i da ne miješaju stopala. Zahvaljujući tome, uštedjet ćemo i napojnicu.

Kupnja odgovarajućih cipela nikada nije bila laka - odnosi se na svaku vrstu obuće s kojom se samo bavimo. Ponekad, međutim, kupimo mnogo pari tenisica i tenisica koje su jednostavno nepotrebne. Zašto? Neki od njih brzo propadaju jer nisu dobre kvalitete ili ih prečesto koristimo.

Postoji nekoliko načina, osim kupnje kvalitetnih cipela, koje vrijedi slijediti ako želite uživati ​​u određenom modelu cipela više od jedne sezone. Prije svega, uvijek biste trebali voditi računa o cipelama, odnosno oblačiti ih tako da ne oštete stražnji dio, a također i da ne miješaju stopala. Zahvaljujući tome, uštedjet ćemo i napojnicu.

 

Nemojte nositi iste cipele

Ovo je pravilo na koje muškarci posebno zaboravljaju. Vrlo često u trgovini odaberemo jedan, unikatan par cipela koji će nas oduševiti te u njemu hodamo sljedećih mjesec dana, bez obzira na vrijeme. Ne shvaćamo da bi neko držanje parova cipela moglo biti previše drastično za neke ljude. Takva se obuća brzo uništava i ne čudi. Zašto bismo imali pri ruci još dva para koji će biti elegantniji ili sportskiji. Takva raznolikost omogućit će nam održavanje vaše omiljene obuće u dobrom stanju.

U svom ormaru imajte različite stilove

Nemojte koristiti samo tenisice ili tenisice, osobito ljeti kada imamo mnogo sandala i japanki. Zabavimo se sa stilizacijama, zahvaljujući kojima ćemo odabrati i druge cipele, prilagođene našoj odjeći, tj. Komplete odjeće za svakodnevnu uporabu ili svečani izlaz.

Također, ne zaboravite odmah oprati tvrdoglavu prljavštinu i pobrinuti se za vanjsko stanje cipela. Vlaga ne utječe samo na kožne cipele - ima veliki i istodobno negativan utjecaj na svaki materijal, zbog čega je toliko važno pravilno osušiti cipele prije ponovne uporabe. To je osobito važno tijekom proljetnih otopljenja i ljetnih kiša koje iznenada napadnu tijekom blagdanskog putovanja.