Kako duže uživate u svojim omiljenim tenisicama ili tenisicama?


Kupnja pravih cipela nikad nije bila jednostavna - to se odnosi na sve vrste cipela s kojima se bavimo samo. Ponekad, međutim, kupujemo mnogo pari tenisica i tenisica, koji su jednostavno nepotrebni. Zašto? Neke od njih brzo se uništavaju, jer nisu dobre kvalitete ili ih prečesto koristimo. Postoji nekoliko načina, osim kupnje kvalitetnih cipela, koje vrijedi promatrati, ako želite uživati ​​u više od jedne sezone za nekim modelom cipela. Prije svega, uvijek biste trebali voditi računa o cipelama, odnosno nositi ih kako ne bi uništili stražnji dio, a također nemojte premještati noge. Zahvaljujući tome uštedjet ćemo i savjet.

Kupnja pravih cipela nikad nije bila jednostavna - to se odnosi na sve vrste cipela s kojima se bavimo samo. Ponekad, međutim, kupujemo mnogo pari tenisica i tenisica, koji su jednostavno nepotrebni. Zašto? Neke od njih brzo se uništavaju, jer nisu dobre kvalitete ili ih prečesto koristimo.

Postoji nekoliko načina, osim kupnje kvalitetnih cipela, koje vrijedi promatrati, ako želite uživati ​​u više od jedne sezone za nekim modelom cipela. Prije svega, uvijek biste trebali voditi računa o cipelama, odnosno nositi ih kako ne bi uništili stražnji dio, a također nemojte premještati noge. Zahvaljujući tome uštedjet ćemo i savjet.

Ne ulazi u iste te cipele

To je princip koji gospoda posebno zaboravljaju. U trgovini često odaberemo jednu, jedinstvenu cipelu koja će nas oduševiti i još mjesec dana, bez obzira na vremenske prilike, odlazimo tamo. Ne shvaćamo da mijenjanje parova cipela može biti previše drastično za neke ljude. Takva se obuća brzo uništava i nema razloga za iznenađenje. Zašto imamo još dva para spremnih za ruku koji će biti elegantniji ili sportskiji. Takva raznolikost omogućit će nam da svoju omiljenu obuću sačuvamo u dobrom stanju.

Imajte u svom ormaru različite stilove

Ne koristite samo tenisice ili tenisice, pogotovo tijekom ljeta, kada imamo puno sandala i natikača. Poigrajmo se sa stilizacijama, zahvaljujući kojima ćemo odabrati i druge cipele prilagođene našim odijelima, tj. Komplete odjeće za svakodnevni ili svečani izlazak.

Ne zaboravite da odmah oprate tvrdoglavu prljavštinu i vodite brigu o vanjskom stanju vaše cipele. Vlaga ne utječe samo na kožne cipele - ima velik i istodobno negativan utjecaj na svaki materijal, zbog čega je toliko važno pravilno sušiti cipele prije njihove sljedeće upotrebe. To je posebno važno tijekom proljetnih otapanja i ljetnih kiša koje iznenada napadnu tijekom odmora.