Kako brinuti da cipele od antilop izgledaju savršeno unatoč prolasku vremena?


Suede cipele već nekoliko godina uživaju neopisivu popularnost. Ova vrsta obuće je sjajna, a dobro osmišljeni ženski i muški modeli zaslužuju pažnju. Održavanje pare ovog materijala potrebno je malo više rada nego u slučaju zrnate kože. Šarmer antilop sastoji se u njegovoj lijepoj teksturi i mekoći, zbog čega bismo se trebali sjetiti pravilne impregnacije i njege obuće gotovo nakon svake pretpostavke. Savjetujemo kako naučiti voditi brigu o paru antilop, tako da čišćenje traje malo vremena, a cipele dugo izgledaju sjajno.

Impregnacija antilop cipela - budimo oprezni

Za cipele od antilop, trebali bismo početi paziti odmah izvan okvira. Impregnaciju je najbolje napraviti prije prve pretpostavke kako bi zaštitili osjetljivi materijal. U tu svrhu koristimo posebnu pripremu - zamolite prodavača da odabere pravi proizvod. Impregnirani sloj štiti antilop od vode i prljavštine. Imajte na umu da naše elegantne pumpe ili mekani mokasini nisu namijenjeni trčanju oko lokvica!

Pravo čišćenje temelj je za njegu antilop

Čistimo cipele od antilop nakon svake pretpostavke. U tu se svrhu koristi posebna četka opremljena gumenim ispupčenjima. Njihova uloga je uklanjanje prljavštine, oni imaju i zadatak dizanja talijanskog koji se sastoji od antilop. Zahvaljujući tome, površina cipela je dobro očišćena i osvježena, a podignuta dremka izgleda sjajno. Postoje razne tehnike uklanjanja mrlja od antilop. Male točke možemo pokušati ukloniti elastičnom trakom, a to je posebna kocka dizajnirana za čišćenje antilop. Dobro rješenje može biti i kupnja profesionalnog sredstva za uklanjanje mrlja, koje na obojenu površinu nanosimo posebnom četkom. Trebali bismo se sjetiti da ćemo na Internetu pronaći puno kućnih metoda za učinkovito čišćenje cipela od antilop, počevši od namočenja u vodu laticama sapuna, trljanjem mlijeka, trljanjem kore s kruhom. Ako, pak, želimo da cipele duže vrijeme ostanu estetske, upotrebljavamo kozmetiku od antilop i ne preskačimo obavezno čišćenje nakon svakog temeljca.

Nekoliko pravila za postupanje sa antilopom

Cipele od vlažnog antilop uvijek se suše od vrućine i sunca - mogu uništiti materijal i nepovratno ga ukloniti. Stavimo cipele u novine, ostavimo ih na vratima i pustimo da papir upije vodu. Cijeli proces se može ubrzati, često razmjenjujući novine. Cipele od antilop, zaprljane blatom, ostavite da se osuši. Svako preuranjeno djelovanje može prouzročiti da se prljavština uvuče u površinu antilop i stvori neugledne mrlje. Prljavštinu ćete definitivno lakše ukloniti četkom kada je površina suha - samo je nježno obrišite. Ne zaboravite ubaciti par pravila u neiskorišteni par, zahvaljujući kojima će cipele zadržati lijep oblik. Modne cipele od antilop, idealne za posao i svakodnevicu, možete pronaći na ButyModne.pl .

Cipele izrađene od antilop udobne su i izgledaju sjajno, pa je vrijedno imati u ormaru barem jedan moderan par - pumpe, sandale, cipele ili mokasine. Pravilna njega je ključna, a pamćenje nekoliko jednostavnih pravila učinit će da naše cipele dugo nose dobro i dobro će ih predstaviti.