Kada početi tražiti jesenske čizme?


Postavljamo ovo pitanje - DA! - sada. Iako je tek sredina kolovoza, vrijedi u ovom trenutku zaviriti u svoju garderobu. Možda je sezona godišnjih odmora završila, ali imamo vremena za čišćenje prije jeseni.

Postavljamo ovo pitanje - DA! - sada. Iako je tek sredina kolovoza, vrijedi u ovom trenutku zaviriti u svoju garderobu. Možda je sezona godišnjih odmora završila, ali imamo vremena za čišćenje prije jeseni. Pozivamo vas da to učinite! Zahvaljujući tome, znat ćete koje cipele imate vi i vaša obitelj, a koje jesenske cipele vrijedi kupiti.

 

Trenutno vjerujemo da što više cipela to bolje. No važno je da količina ide uz kvalitetu. Stoga ćete u nastavku pronaći savjete na koje cipele obratiti pažnju kada je u pitanju sljedeće lijepo poljsko godišnje doba - zlatna jesen.

Jesen - mokro, hladno, oblačno

Kraj ljeta već je otapanje vremena. To znaju oni koji su krajem kolovoza odlučili provesti blagdane u planinama ili na Baltičkom moru. Vrijeme je hirovito, često na nas šalje obilne kiše, pretvarajući planinske staze u potoke blata. Kako biste ih izbjegli, vrijedi se opremiti dobrim cipelama - čak i jesenskim! Mislimo na planinarske čizme i izgrađene sportske cipele koje će biti korisne čak i do početka prosinca, tijekom aktivnih obiteljskih šetnji. Takva se obuća može pronaći na našoj web stranici, kako za žene, muškarce tako i za najmlađe.

 

Jesen je vrijeme neočekivanih kiša koje uznemiruju i gradove. Vrijedi sada saznati postoji li promocija za galoše ili druge vodootporne cipele. Oni će biti korisni ne samo za djecu, već i za žene. Vjerujemo da je suho stopalo sretno stopalo, osobito u razdoblju prehlade.

Koje cipele kupiti?

Ovo je vrlo individualno pitanje. No, krenimo od drugog - znate li koje jesenske cipele imate u ormaru? Ne? Ovdje započinjete kupovinu. Pronađite sve parove cipela koje možete pronaći, počevši od svojih, naravno. Odlučite koje su cipele prikladne za sljedeću sezonu i s kojima biste se trebali rastati. Razmislite koje cipele želite kupiti. Ovdje predlažemo da je dobro kupiti cipele provjerene tvrtke, pogotovo ako želite biti 100% sigurni da se neće smočiti.

 

Zatim idite u našu trgovinu i odlučite koja vam je cipela najpotrebnija po kategorijama. Hoće li to biti wellingtonske čizme? Ili možda planinarske čizme ili sportske cipele, jer od rujna krećete s raznim sportskim aktivnostima? O kojem se paru cipela radi - vrijedi ga naručiti sada, u kolovozu, kako biste uživali u nižim cijenama i bili sigurni da model iz snova u vašem broju nije rasprodan.