Jesensko čišćenje! Koje cipele treba imati u svojoj garderobi?


Ljeto se polako bliži kraju, pa se vrijedi pripremiti za nadolazeću sezonu. Iako rujan pami vrijeme i omogućuje vam da zaboravite na jesen, listopad će biti mnogo svježiji. Ne ostaje, pa ništa drugo nego pogledati kroz svoj ormar i vidjeti što nam nedostaje za jesenju sezonu.

Ljeto se polako bliži kraju, pa se vrijedi pripremiti za nadolazeću sezonu. Iako rujan pami vrijeme i omogućuje vam da zaboravite na jesen, listopad će biti mnogo svježiji. Ne ostaje, pa ništa drugo nego pogledati kroz svoj ormar i vidjeti što nam nedostaje za jesenju sezonu.

 

Preporučujemo da krenete s pregledom garderobe s cipelama, jer su one osnova za one hladnije dane. Vrijedno je napraviti vrtnju s njima i tako stvoriti mjesta za nove parove. Cipele se mogu sortirati ne samo s obzirom na to jesu li još uvijek prikladne za šetnju, već i zbog toga što su u modi ove sezone. Ako volite pratiti trendove, poslužit ćemo vam najzanimljivijim trendovima za jesen 2016. godine

Životinjske teme

Princi nadahnuti svijetom životinja, ili leopardi, spotovi već niz sezona imaju nepokolebljiv položaj među modnim trendovima. Zahvaljujući kolekciji Kenzo za sezonu jesen-zima 2016./2017., Šarena zebra pridružila se grupi. Cipele nadahnute ovim motivom možete pronaći ovdje:

Ženske pumpe Big Star 27452 sivo / zlatne

populacija i

Cipele ove sezone moraju privući pažnju! Sjajilo, šljokice i metalik boja znak su da se disco trend vraća u korist. Pogodan je ne samo za fahionistice, već i za žene koje izbjegavaju ekstravaganciju u svojim stilizacijama. Izvrsno djeluju u kombinaciji s klasičnim, tamnim hlačama i bijelom košuljom. Ispod ćete pronaći cipele koje će vas inspirirati:

Angello 715 balerina

Ako vam je, međutim, takav bljesak previše, smjestite osjetljiviju verziju ovog trenda:

Pumpa na Szpilka Złote Espinto 456/72

70 godina.

Iako se 90-ih vraća u prilog najnovijim kolekcijama dizajnera iz cijelog svijeta, sedamdesete su najbolje u kolekcijama za izradu cipela. Zaobljeni nožni prsti, široke potpetice, platforme ... Ovo su samo neki od trendova koji se neće svidjeti svima. Možda će vam sljedeći prijedlozi ići na srce?

Edeo 2119 crne cipele s petom crne

Šiljci nosa

Moda 70-ih i okrugli nožni prsti ne isključuju još jedan, jednako moderan trend. Naime - cipele sa šiljastim nožnim prstima. Iako se mnogima od vas može činiti neugodnim, nose ih mnogo ženstvenije od modela s okruglim nožnim prstima. Najbolje je započeti s osjetljivim šiljkom, kao na slikama:

Cipele s visokom petom na Cobalt Espinto 456

Visoke čizme

Trend je već nekoliko godina stalno na vrhu. Zvijezde čak odabiru visoke čizme umjesto hlača. Nismo obožavatelji ovog rješenja, ali tako visoke čizme savršeno će se uklopiti u prozračne haljine i kratke hlače. U ovom će slučaju najbolje pristajati čizme poput onih ispod:

Ženske čizme protežu se Caprice 25540 crne

Ako, međutim, vrijeme nije bolje, obucite malo širi gornji dio i obucite ih do hlača. Ženske cipele Badura idealne su za to, kao što je prikazano na slici ispod:

Zlatne čizme Badura 9097. Crne

Nadamo se da će vam naš kratki pregled trendova pomoći u međusezonskom pregledu garderobe. Koji je od gore navedenih trendova ukrao vaša srca i nadopunit će vašu garderobu? Ili se možda jedan od tih prijedloga već nalazi u vašoj garderobi?