Jesenje čišćenje! Koje cipele trebate imati u svom ormaru?


Ljeto se polako bliži kraju pa se vrijedi pripremiti za nadolazeću sezonu. Iako vas rujan razmazuje vremenom i dopušta vam da zaboravite na jesen, listopad će biti puno hladniji. Ne preostaje vam ništa drugo nego pregledati svoju garderobu i provjeriti što nedostaje za jesensku sezonu.

Ljeto se polako bliži kraju pa se vrijedi pripremiti za nadolazeću sezonu. Iako vas rujan razmazuje vremenom i dopušta vam da zaboravite na jesen, listopad će biti puno hladniji. Ne preostaje vam ništa drugo nego pregledati svoju garderobu i provjeriti što nedostaje za jesensku sezonu.

 

Preporučujemo da pregled započnete s ormarom s cipelama, jer su one osnova u hladnijim danima. Vrijedno je zavrtjeti se s njima, te tako napraviti mjesto za nove parove. Cipele se mogu razvrstati ne samo u smislu jesu li još uvijek prohodne, već i jesu li moderne ove sezone. Ako volite pratiti trendove, pružit ćemo vam najzanimljivije trendove za jesen 2016. godine.

Motivi životinja

Printy inspiriran svijetom životinja, tj. Leopard printom, spotovi za mnoga godišnja doba imaju nepokolebljivu poziciju među modnim trendovima. Zahvaljujući kolekciji Kenzo za sezonu jesen-zima 2016/2017, grupi se pridružila i šarena zebra. Ovdje možete pronaći cipele inspirirane ovom temom:

Ženske pumpe Big Star 27452 sivo / zlatne

Metalnost

Ove sezone cipele mogu privući pozornost! Sjaj, šljokice i metalik boja znak su da se disco trend vratio u svoju korist. Pogodan je ne samo za fahioniste, već i za žene koje izbjegavaju ekstravaganciju u svojim stilizacijama. Bit će savršene u kombinaciji s klasičnim, tamnim hlačama i bijelom košuljom. Ispod ćete pronaći cipele koje će vas inspirirati:

Angello 715 balerinke

Međutim, ako vam je takav bljesak previše, odaberite mekšu verziju ovog trenda:

Crpke na pin Espinto 456/72 Golden

70 -ih.

Iako su devedesete godine koje su se vratile u favorite u najnovijim kolekcijama dizajnera iz cijelog svijeta, 70 -te su vodeće kolekcije obuće. Zaobljeni prsti, široke potpetice, platforme ... Ovo su samo neki od trendova koji zasigurno neće apel svima. Možda će vam sljedeći prijedlozi pasti u srce?

Edeo 2119 crne cipele s petom crne

Šiljasti prsti

Moda za 70 -te i okrugle prste ne isključuje još jedan, jednako moderan trend. Naime - cipele sa šiljatim vrhovima. Iako se mnogima od vas može činiti da su neugodni, oni su mnogo ženstveniji za nošenje od modela s okruglim prstima. Najbolje je početi s osjetljivim šiljkom kao na fotografijama:

Cipele s visokom petom na Cobalt Espinto 456

Visoke čizme

Ovaj trend ostaje na vrhuncu nekoliko godina. Poznate osobe čak biraju visoke čizme umjesto hlača. Nismo ljubitelji ovog rješenja, ali takve visoke čizme savršeno će se uklopiti uz prozračne haljine i kratke hlače. U ovom slučaju najbolje će usko prianjati čizme, poput ovih u nastavku:

Ženske čizme protežu se Caprice 25540 crne

No, ako vrijeme nije dobro, bolje je odjenuti malo širi gornji dio i nositi ih uz hlače. Ženske cipele Badura prikazane na donjoj fotografiji bit će savršene za ovo:

Zlatne čizme Badura 9097. Crne

Nadamo se da će vam naš kratki pregled trendova pomoći u pregledu međusezonske garderobe. Koji su vam od navedenih trendova ukrali srce i upotpunit će vašu garderobu? Ili je možda jedan od ovih prijedloga već u vašem ormaru?