Imate li problema s masivnim listovima? Znamo koje cipele će ih učiniti vitkijima!


Niski, mišićavi listovi mogu izgledati zdepasto i predstavljati mnogo problema pri odabiru stajlinga. Srećom, ne morate ići na restriktivnu dijetu ili vježbati u teretani da biste ih vizualno smršavili. Znamo nekoliko trikova kako bi vaše noge bile duže i kako biste voljeli nositi kratke haljine. Započnimo!

Jednostavni trikovi za masivne listove

Debeli listovi mogu biti prava noćna mora, što otežava odabir odjeće za svaki dan i za praznike. Srećom, postoje neki učinkoviti trikovi uz koje će vaša masivna listova izgledati vitkije.

Pročitajte naše savjete i uživajte u savršenom izgledu svojih nogu, bez obzira na figuru. Srećom, ne morate ići na dijetu ili kupiti članarinu u teretani.

Sve što trebate je... pravi par cipela zbog kojih ćete ponovno zavoljeti kratke haljine i suknje. Uvjerite se sami da je optičko mršavljenje potkoljenice mnogo lakše nego što vam se na prvi pogled čini!

Sve što trebate je pravilno odabrana peta, boja i vrh cipele, a vaši masivni listovi će se promijeniti do neprepoznatljivosti!

Uravnotežite proporcije odabirom više pete

Štikle mogu činiti čuda! Optički izdužuju noge, čineći da cijela silueta izgleda skladnije i uravnoteženije. To se posebno odnosi na žene s masivnim listovima.

Međutim, zapamtite da prečesto nošenje visokih peta može biti štetno za vaše držanje i dobrobit. Štoviše, dugoročno može skratiti mišiće potkoljenice, čineći ih još mišićavijima i glomaznijima.

Iz tog razloga svakodnevno nosite cipele srednje ili niske pete. Tako ćete stanjiti svoje debele listove i steći samopouzdanje. Također, izbjegavajte cipele tanke poput igle koje bi mogle biti u karikaturalnom kontrastu s masivnim nogama. 

izabrati cipele na postu ili klinovikoji će uravnotežiti vaše proporcije. Njihova dodatna prednost je činjenica da su puno udobnije od tankih štikli.

Boja je bitna

Tamne cipele mogu optički skratiti noge. Međutim, to nije nužno tako sve dok ih pravilno stilizirate. Ako želite prevladati problem debelih potkoljenica, izbjegavajte nositi crne cipele na bosu nogu.

Kombinirajte ih s crnim, tankim ili debelim tajicama. Još vitkije ćete izgledati ako ga uskladite uz crne hlače ili suknju.

Ovaj princip djeluje u oba smjera. Gole noge odlično će izgledati u kombinaciji s golom obućom. Pokušajte uskladiti boju svojih cipela s tonom vaše kože. Na taj ćete način noge izgledati duže, a listovi u trenu vitkiji. 

Monokromne stilizacije izvrstan su način da lako zakamuflirate nedostatke majke prirode. Primjenom ovog principa od struka prema dolje, možete biti sigurni da vaši masivni listovi više nisu u središtu pažnje.

Pripazite na debljinu pruga

Mnoge žene s masivnim listovima odustaju od cipela s remenom za gležanj. Međutim, to nije potrebno! 

Tanke pruge zapravo najbolje mogu izgledati ženama s vitkim, dugim nogama, stvarajući preveliki kontrast debelim listovima i privlačeći dodatnu pozornost na problematična područja. 

Također, izbjegavajte pruge koje prelaze gležanj. Obuća s dugim vezicama može učiniti da vaši listovi izgledaju krupnije. Kako biste učinkovito spriječili da se to dogodi, odlučite se za cipele s odgovarajućim širim remenima.

Koje cipele za debelu telad nositi svaki dan i na odmoru?

Izbjegavajte cipele s ravnim potplatom koje vam mogu optički skratiti noge i učiniti ih još masivnijima. Iako vam klasične balerinke neće biti saveznik, ne morate se potpuno odreći ravnih cipela. Odaberite baletne cipele sa špicastim vrhomzbog čega će vaše noge izgledati malo duže. 

Ako cijenite udobnu obuću na dnevnoj bazi, odlučite se za moderne cipele tenisice na platformu. Na taj ćete način dodatno stanjiti gležnjeve stvarajući savršenu harmoniju. U vrućim danima kladite se povišene sandale ili espadrilekoji će savršeno nadopuniti svakodnevne stilizacije. 

Za veće izlaske nosite klasične motke ili salonke. Također će se pokazati kao dobar izbor oksfordicekoji će vam dati formalan izgled, a istovremeno zadržati neusporedivu udobnost.

Kako odabrati čizme za debelu telad?

Odabir čizama za masivne listove može biti pravi izazov. Srećom, nije nemoguće pronaći zimske čizme koje pristaju uz široke noge. 

Prije svega, tražite čizme s gornjim dijelom koji se širi prema gore. Izbjegavajte sintetičke materijale. Odaberite kožne cipele koje će se pod utjecajem korištenja prilagoditi širini listova. 

Fleksibilni umetci u području patentnih zatvarača također će biti neprocjenjiva prednost. Na taj način će vaše liske dobiti dodatni prostor, a vi ćete se osjećati ugodno.

Obuća koja dobro pristaje može učiniti čuda!

Obuća koja dobro pristaje može činiti čuda, čak i ako su vam listovi stvarno masivni. Nemojte se bojati koristiti naše provjerene metode i odabrati cipele koje će vam pomoći prikriti svoje nesavršenosti. 

Uvjereni smo da će se uz naše savjete vratiti djevojačka ljubav prema haljinama i suknjama i vratiti samopouzdanje.