Ikonični modeli cipela najpopularnijih sportskih marki


Neki stilovi cipela ponovno odjekuju modom, a neki nikada nisu ni izašli iz mode! Daleko najčešće je to obuća koja zbog svoje udobnosti ima mnoštvo odanih obožavatelja širom svijeta. Znate li koje trebate imati u svom ormaru? Predstavljamo ikonične modele cipela najomiljenijih sportskih marki!

Ikonične Adidas cipele

Činjenica da se sportska obuća obično naziva "tenisice", govori sama za sebe. Ovaj je brend jedan od najstarijih i najboljih na svijetu. Gotovo stotinu godina specijalizirala se za proizvodnju opreme, odjeće i sportske obuće.

najviše ikone Adidas cipele to su prije svega klasične bijele tenisice. U 90-ima skoro svi su imali par takvih "tenisica" kod kuće. Danas se moda od prije 30 godina živo vratila, zato u trgovinama možete pronaći osvježene verzije lokalnog dizajna, poput Adidas Yung-96 M EE3682 bijeli, Dame zauzvrat rado odabiru svoje šarene verzije, u svijetlim i / ili pastelnim nijansama, poput Cipele Adidas Forest Grove W EE5847,

Varijacije ikoničnog modela suda također su godinama bile vrlo popularne. Danas možete pronaći mnogo zanimljivih varijanti ovog jednostavnog kroja s karakterističnim tri pruge sa strane. Dame rado nose npr. Adidas Grand Court W EE9689 cipele bijele s vrlo modernim holografskim umetcima. Gospodo često pretpostavljaju npr. Plave cipele Adidas Vl Court 2.0 M DA9873, super za traperice. Ovo je bezvremenski mladenački model, pa bi se svatko tko želi snimiti nekoliko godina definitivno odlučio za takve cipele.

Ikonične Nike cipele

Nike je u Americi toliko poznat kao Adidas u Europi. Danas je, naravno, uobičajen u cijelom svijetu i njegove proizvode mogu vidjeti na najboljim sportašima različitih disciplina. U djetinjstvu su mnogi od nas sanjali da se pokažemo u dvorištu u novim "naletima". Sada možete birati između mnogo različitih modela, ali neke od njih odmah prepoznamo kao tzv classics.

Ikonične Nike cipele tijekom godina samo su malo promijenili oblik. Jedan od najprepoznatljivijih je tip Cortez. Karakteristična kombinacija bijele, crvene, plave i logotipa velike marke osvojila je cijeli svijet i još uvijek ne izlazi iz mode. Najtipičniji je model poput Nike Classic Cortez koža M 749571-154 bijela, ali danas možete susresti njegove razne sorte. Dame mogu odabrati malo drugačiju kombinaciju boja odabirom npr. Nike Classic Cortez koža W 807471-112 cipele bijele,

Vrlo karakterističan je i model Air Force s višim gornjim dijelom, koji su godinama imitirali drugi brendovi. Između ostalih je najtipičnija varijanta za muškarce Nike Air Force 1 visoke cipele '07 AN20 M CK4369-001 crne, ali često i verzije u bijeloj ili modernoj senf senciji. Dame također mogu dobiti takvu obuću, npr. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 crne boje, Ovo je izuzetno udoban, univerzalni model, savršen za hladnije dane. Garantuje optimalnu temperaturu iznutra, učinkovito štiti od vode i savršeno apsorbira tlo tla.

Ikonične cipele New Balance

Najstarija od poznatih marki sportske obuće je američka tvrtka New Balance. Cipele stvara od 1906. godine koja impresioniraju svojom udobnošću i zanimljivim dizajnom. Zanimljive kombinacije boja posebno su karakteristične za ovu tvrtku. Tijekom godina, sam brend promovirao je trendove toliko popularne da ih se može vidjeti na nogama tisućama prolaznika.

Ikonične cipele New Balance obično se temelje na jedinstvenim kombinacijama boja. Stil klasičnih tenisica malo se mijenja - tek se malo poboljšava. Posljednjih godina najpopularniji među damama su modeli u pastelnim nijansama, tj. Nove Balance cipele W W55TLC roze i Nove Balance cipele u GC574D5 zelene boje, Unatoč činjenici da se radi o sportskoj obući, oni imaju ogroman šarm. Nonšalantno slaganje istih s ženstvenim ili čak elegantnim haljinama postalo je opće prihvaćen trend.

Gospodo posebno vole odabrati klasike. Model 997 je gotovo nepromijenjen 30 godina! Povratak trendova iz 90-ih potiče vas da nosite takve predmete kao npr. Nove cipele Balance M CM997HEQ, Kombinacija bijele, crvene i plave boje je besmrtni klasik. Ako vam se sviđa u nešto više prigušenim nijansama, izvrsno djeluju, npr. Nove cipele Balance M CM997HBK crne, Vrlo su svestrani, tako da ih možete nositi i za svakodnevnu upotrebu i za majicu s jaknom.

Adidas, Nike i New Balance su obuća koja je uobičajena u cijelom svijetu. Stekao je takvu popularnost s razlogom! Nezamjenjiva udobnost i estetski dizajn su savršena kombinacija. Ikonični modeli cipela najomiljenijih sportskih marki po izvrsnim cijenama možete pronaći na butymodne.pl! Provjerite ponudu da svaki dan odaberete savršenu obuću!