Glumi: maturalne cipele za nju


Sezona maturalnih večeri je u punom jeku, a vi još uvijek niste pronašli savršene cipele za maturalnu? Srećom, znamo kako to riješiti. Pripremili smo vodič uz koji ćete cipele lako uskladiti s maturalnim outfitom, ali i naučiti kako plesati cijelu noć bez žaljenja na bolove u stopalima. Raditi!

Osjećaj se kao princeza

Maturalna večer jedan je od najuzbudljivijih trenutaka u životu svake tinejdžerice. Odabrana je haljina koja će impresionirati svakoga, a glamurozna frizura i blistava šminka temeljito su testirani. Postoji još izbor cipela.

Iako se čini da je samo mali dodatak outfitu, obuća za maturalnu je od velike važnosti. Uostalom, vaše će cipele odlučiti hoćete li moći tulumariti do zore bez žaljenja na bolove u stopalima. Štoviše, loše pristajanje može pokvariti cijelu maturalnu kombinaciju, zbog čega ćete izgubiti samopouzdanje i želju za zabavom. 

Kako bismo to spriječili, pripremili smo vodič koji će vam pomoći odabrati savršene cipele za maturalnu i osjećati se kao prava princeza. Spreman? Počnimo!

Kakve bi trebale biti savršene cipele za maturalnu večer?

Tražite li odgovor na pitanje kakve bi trebale biti savršene cipele za maturalnu večer, vjerojatno ćete se pomalo razočarati. Nažalost, ne postoji jedno pravo rješenje. Uostalom, svaka je djevojka drugačija, ima različite sklonosti i predispozicije. No, kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo nekoliko aspekata na koje vrijedi obratiti pozornost.

Prvo, praktičnost

Maturalna je jedna od prvih tako velikih zabava ljudi koji ulaze u odrasli život. Ako još nemate iskustva u ovakvim događanjima, neka vam je vlastita udobnost prioritet. Nema ništa gore nego cijelu maturalnu zabavu sjediti za stolom zbog bolnih žuljeva na nogama. 

Udobnost je prva stvar koju morate uzeti u obzir pri odabiru cipela za maturalnu večer. Ni pod kojim uvjetima ne nosite preusku ili prelabavu obuću, nadajući se da će čarobno pristajati vašim stopalima i da vam neće pokvariti zabavu. 

I prije maturalne večeri odvojite vrijeme i nosite odabranu obuću po kući. Tako ćete biti sigurni da ćete se na ovaj veliki dan osjećati što ugodnije. 

Drugo, visina

Prilikom odabira cipela za maturalnu, vodite se njihovom visinom. Visoke potpetice nisu jedino rješenje da izgledate ludo, pogotovo kada se od hodanja u njima naježite. Ako se osjećate nestabilno, obujte cipele s debljim stupom. Ako vam je stalo do maksimalne slobode pri plesu, odlučite se za balerinke s ravnim potplatom.

Još uvijek planirate nositi visoke pete? Pokušajte ih uskladiti s visinom vašeg partnera. Svakako pročitajte i naše savjete zahvaljujući kojima će vam kretanje u visokim petama postati vrlo jednostavno. Naći ćete ih u ovaj članak.

Treće, stil

Jednako važan aspekt pri odabiru cipela za maturalnu večer je stil. Kladite se na modele koji će upadati u oči, a pritom neće odvlačiti pažnju s vaše kreacije. 

Odlučite li se za ekstravagantnu haljinu, upotpunite je minimalističkim cipelama kako biste izbjegli šarenilo. Kod prigušenih kreacija izbor je praktički neograničen. Možete se kladiti na klasiku i odabrati bež ili crne salonke ili obuti originalne cipele koje će igrati prvu violinu.

Upamtite i da cipele za maturalnu večer bojom trebaju odgovarati vašem stajlingu. Odaberite boje koje se međusobno nadopunjuju ili stvaraju snažan kontrast. Izbjegavajte boje koje se uopće ne slažu.

Kako odabrati cipele za maturalnu haljinu?

Sada kada znate na što trebate paziti pri kupnji cipela za maturalnu, možda se pitate postoje li neki savjeti koji će vam pomoći da cipele savršeno uskladite s haljinom iz snova i osjećate se kao prava zvijezda na crvenom tepihu. 

Kako biste izbjegli nepovoljan izgled, uskladite visinu potpetice s duljinom haljine. Kreacija koja završava prije koljena odlično će izgledati i u društvu štikli i balerinki.

Ako nosite maksi haljinu, izbjegavajte ravne cipele koje bi mogle učiniti da izgledate nemarno. Odlučite se za salonke s petom koja odgovara vašim željama. Ipak, pazite da vrh cipele bude šiljast i da viri ispod haljine.

Odlučili ste se za haljinu do sredine lista? Budite oprezni, jer ovaj model optički skraćuje noge! Srećom, visoke pete trebale bi spasiti stvar! Odaberite one u bež nijansi kako biste optički izdužili i stanjili svoje noge.

Upoznajte naše favorite

Zlatne igle zahvaljujući svom svečanom karakteru savršene su za maturalnu večer. Nakon njegovog završetka nećete ih morati skrivati ​​na dnu ormara, a uspješno ćete ih nositi na dočeku Nove godine ili vjenčanja. Uparite ih s jednostavnom, skromnom haljinom za šik izgled izgled. Odlične su i za kreacije u boji boca zelene i prigušenih pastelnih boja. 

Bež šipke su cipele koje zaslužuju mjesto u ormaru svake moderne djevojke. Ako cijenite praktičnu obuću koja će vam služiti dugi niz godina, svakako odaberite ovaj model. Bež nitne optički će izdužiti vaše noge i upotpuniti maturalni stajling u bilo kojoj boji.

Crne balerine Savršene će biti za maturantice koje cijene udobnost i ne osjećaju se samopouzdano u cipelama na visoku petu. Odaberite kvalitetnu obuću koja neće narušiti svečani karakter maturalne zabave i uživajte u udobnosti do zore.