Glany - mladenački izgled u ženskom izdanju?


Glanovi su prvenstveno povezani s pokretima mladih, a ne posve ženskim - upravo suprotno. Međutim, čizme, kao jesenske čizme, mogu biti savršena zamjena za čizme Chelsea ili čizme koje su im još uvijek previše tople. Trenutno možemo vidjeti mnogo zanimljivih parova ovih cipela koji će privući pozornost svake žene. Zašto?

Glanovi su prvenstveno povezani s pokretima mladih, a ne posve ženskim - upravo suprotno. Međutim, čizme, kao jesenske čizme, mogu biti savršena zamjena za čizme Chelsea ili čizme koje su im još uvijek previše tople. Trenutno možemo puno toga vidjeti zanimljivi parovi ovih cipelato će privući pozornost svake žene. Zašto?

Kada razmišljamo o "čizmama", suočeni smo s vizijom crnih, prilično velikih cipela koje završavaju iza gležnja, pa čak i više, odmah ispod koljena. U međuvremenu, ove ženske verzije, lansirane u jesen 2018., mogu osvojiti srce ... bojom, tiskom, pa čak i zakrpom.

 

Čizme - ne samo crne, ne samo bijele

Ženska verzija čizama, tj. Zatvorene cipele na vezanje, više liči na planinarske čizme nego na teške vojne čizme. U međuvremenu, čizme će se pokazati bolje tijekom šetnje Krupówkijem nego tijekom marša do vrhova poljskih planina. Šarene cipele hit su sezone. Možete odabrati ne samo crne, bijele ili crvene cipele, već i ružičaste ili s otiscima različite, zanimljive slike. Osim toga, ove cipele nisu samo šarene. Često imaju različite primjene po kojima se žena izdvaja iz gomile. Ove su aplikacije zaista raznolike. To mogu biti zakrpe sa srcima, lubanjama, brodovima, kao i posebno naborana dodatna koža koja privlači poglede svih.

Što nositi čizme?

Polako počinjemo nositi kapute i jakne. U ovom ženskom izdanju čizme pristaju ne samo uz razne vrste donjih jakni, već i uz duže jednobojne kapute. Obuća od mjedi naglašava ženstvenost, dajući joj pomalo potreban zaokret. Kako biste ovu kandžu učinili vidljivijom, možete uložiti u toplu pamučnu suknju - s čizmama će postati izvrstan simbol ženskog samopouzdanja. Dobar je izbor za žene koje cijene ženske odjevne predmete, a istodobno se ne žele odjenuti samo u romantičnim stilovima. Također je vrijedno poludjeti s odijelom, osobito pri odlasku u grad - elegantna odjeća s čizmama u zanimljivoj boji djelovat će bolje od sofisticiranih čizama s visokim potpeticama.