Dječje školske cipele - što odabrati, što su im potrebne?

Školske cipele vrlo su važan dio rujanskog sloja. Iako se pažnja roditelja i djece fokusira na školske torbe, bilježnice, kao i navlake za olovke, obuća i odjeća su podjednako potrebne. Nisu svi roditelji konačno znaju koje cipele odabrati za svog mališana ili tinejdžera koji idu u novu školu ili novi razred.

Cipele su potrebne ne samo da biste išli u školu, već i u školu i na teren. Često je čest zahtjev da dijete ima dva para cipela - jedna obično sportska, a druga obično za hodanje hodnikom i pohađanje nastave. A što je s djecom?

Toddlers - vrtić cipele

Cipele za djecu u vrtiću trebaju biti prvenstveno izdržljive i udobne, odgovaraju stopalu, koje stalno raste. Ne bi trebale imati vezice koje se mogu riješiti tijekom igranja i uzrokovati da naše dijete jednostavno naudi. Cipele s veštačkim zatvaračima mnogo su bolje, što ne može uzrokovati takvu nesreću. Također možete kombinirati čičak s čipkama - tada smo sigurni da se oni neće tako lako riješiti. Dobro, ako je obuća dobre kvalitete. Zahvaljujući tome, stopa će se pravilno razvijati, a to je vrlo važno.

Dobro je u vrtiću postaviti pitanje koja će obuća biti najprikladnija. Dešava se da prodajna mjesta više vole cipele sa svijetlim potplatom , jer ne crta parkete i pogodna je za takve mališane.

Osnovna škola - dobre cipele za sve

U školi su cipele vrlo važne ne samo za šetnju školskim hodnikom, već i za nastavu tjelesnog odgoja. Cipele ne smiju kliziti na posebnom postu, niti ih treba vući. Prema mnogim učiteljima i roditeljima, tradicionalne tenisice koje ne ogrebotine po bilo kojoj površini najbolje će funkcionirati. Međutim, važna je ugodna situacija djeteta - ako su mu stalno rastuće stope potrebne puno bolja rješenja, poput dobro profilirane sportske obuće - vrijedno je iskoristiti što veći izbor ovog izbora.

U našoj trgovini naći ćete mnoga dobra rješenja. Sve što trebate učiniti je pogledati dječji odjel kako biste pronašli savršene cipele za svoje dijete. Požuri! Imamo poseban popust, pripremljen za sljedeća dva tjedna - zadnji tjedan praznika i prvi tjedan škole moraju biti raznovrsniji! A u tome će vam pomoći da odaberete cipele s promocijom od -15%. Sve što trebate učiniti je koristiti kod naveden na slici ispod!