DASZYŃSKI cipele su izbor za one koji cijene kvalitetu i udobnost. Ova poljska marka postoji od 1997. godine i od samog početka fokusirana je na proizvodnju cipela izrađenih od visokokvalitetne kože i materijala koje isporučuju vodeće tvrtke u industriji.

Ponuda DASZYŃSKI uključuje mušku i žensku obuću. Sve modele karakterizira jednostavan, ali elegantan dizajn koji će čak i ležeran stajling učiniti chic i otmjenim.

Osim toga, DASZYŃSKI cipele su vrlo udobne i izdržljive. Proizvođač se brine da cipele budu opremljene odgovarajućim ulošcima i potplatima koji će našim stopalima pružiti udobnost tijekom cijelog dana.

Ako tražite cipele za posebnu priliku, razmislite o modelima iz večernje kolekcije DASZYŃSKI. Izrađene su od najkvalitetnijih, ekskluzivnih materijala, kao što su antilop ili lakirana koža, što jamči originalan, moderan izgled.

Valja napomenuti da su cipele DASZYŃSKI proizvod proizveden u Poljskoj, što je velika prednost u današnje vrijeme, kada se isplati podržati domaće proizvođače. Ova marka već je stekla skupinu zadovoljnih kupaca koji cijene udobnost, kvalitetu i stil koji nudi obuća DASZYŃSKI.