Dječje cipele Tenisice Big Star Black FF374206 bijela crno

Proizvod nije dostupan ;(

Big Star dječje tenisice u crnoj boji s bijelim elementima suština su urbanog stila za najmlađe. Ove iznimno udobne cipele savršen su izbor za aktivnu djecu koja cijene moderan izgled i slobodu kretanja.

U potpunosti izrađene od visokokvalitetne tkanine, Big Star tenisice jamče odgovarajuću prozračnost i izdržljivost čak i tijekom intenzivne upotrebe. Čvrsta potpetica pruža dodatnu potporu i stabilizaciju, što je toliko važno za rast dječjih stopala.

Klasično vezivanje ne samo da cipelama dodaje stilski karakter, već omogućuje i precizno prilagođavanje cipela djetetovom stopalu. Potplat, ukrašen diskretnim logom Big Star, pruža dobro prianjanje na različitim površinama, što je važno kod igranja na otvorenom.

Big Star tenisice sinonim su za svestranost - savršene su kao element svakodnevne kombinacije za školu, igralište ili obiteljska putovanja. Njihova bezvremenska kombinacija crne i bijele čini ih lakim za kombiniranje uz mnoge vrste odjeće, kako za dječake tako i za djevojčice.

Dizajneri Big Star pobrinuli su se da obuća bude ne samo moderna, već i praktična za roditelje, a udobna za djecu. Lakoća cipela ne opterećuje stopalo, što je bitno kod cjelodnevnog nošenja.

Kada dođe vrijeme za kupovinu novih cipela za vaše dijete, sjetite se Big Star dječjih tenisica. Spoj je to stila, udobnosti i kvalitete koji će zasigurno ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih malih kupaca.

Prilikom odabira veličine vrijedi koristiti priloženu tablicu veličina, dostupnu na stranici proizvoda, koja će vam olakšati odabir savršeno pristajale obuće.

Prilikom odabira Big Star tenisica za vaše dijete, usredotočite se na izdržljivost, dizajn i udobnost – sve što je malim nožicama potrebno za svakodnevne avanture.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Bijela crno
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Vezice
  • Producentni kod: BM97942

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|