Čizme za oštru zimu - koje odabrati?


Zima godinama iznenađuje vozače. Iako dolaze hladni mjeseci i krajnje je vrijeme za stavljanje zimskih guma - vozači su iznenađeni. Neka vas ne iznenadi što se mode tiče. Unaprijed nabavite čizme za oštru zimu. Oni bi trebali biti topli, vodootporni i iznimno udobni. Predlažemo koje će biti najbolje za žene, a koje za muškarce!

Na što treba paziti pri kupnji čizama za oštru zimu?

Tražite li čizme za oštru zimu? Bojite li se da će se vaše cipele pokazati kao nedovoljna zaštita u mraznim danima i želite pronaći zaista kvalitetan proizvod? Zatim postoji nekoliko aspekata koji bi trebali biti odlučujući pri kupnji. Evo ih!

Prije svega - usredotočite se na toplinsku udobnost. To se odnosi i na ženske i na muške zimske čizme. Preporučujemo one izolirane ovčjom kožom ili drugim punjenjem, ali ključ je doista zaštititi noge od hladnoće. Upamtite da se udovi najbrže smrzavaju!

Drugo - odaberite materijale koji su nepropusni za vodu. Kada hodate po snijegu, lokvama ili po kiši, voda ne smije ući u cipele. Ponekad su rješenje posebne impregnacije, ali uvjet je da su izrađene od odgovarajućih materijala, npr. Prirodne kože.

Treće - stabilnost. To se posebno odnosi na oštre zimske čizme za žene. Odustanite od visokih i nestabilnih potpetica. Oni neće raditi u potpunosti na snijegu ili ledu, a dovest će vas u veliku opasnost. Trenutak nepažnje i možete istegnuti gležanj, slomiti nogu ili čak razbiti glavu.

Četvrto - desni potplat. Iako u proljetnim ili ljetnim cipelama ne obraćate pozornost na potplat, ovdje je to jako važno. Potplat bi trebao imati poseban oblik - udubljenja i izbočine, zahvaljujući kojima nećete skliznuti na zaleđenu površinu.

Peto - estetika. Oštra zima ne znači da morate nositi ružne cipele koje vam se ne sviđaju. Ponuda je toliko opsežna da lako možete pronaći varijantu koja savršeno odgovara vašim stilskim očekivanjima.

Najbolje zimske čizme za žene

  • Čizme za snijeg - za mnoge žene to je cipela broj jedan za oštru zimu. Možda zato što su izuzetno topli i udobni. Ovdje, međutim, morate obratiti pažnju na vrstu potplata - to mora biti stabilno i neklizajuće. Također, pazite da vam se cipele ne smoče. Preporučujemo, na primjer crne čizme Caprice 26221 membrana. Unutrašnjost im je obložena mekanim krznom, a debeli potplati s platformom od nekoliko centimetara pružaju izvrsnu izolaciju od tla.
  • Treking - po našem mišljenju, upravo ovu vrstu obuće treba najčešće birati pri kupovini obuće za tešku zimu. Dizajnirane su i izrađene tako da budu tople, udobne i stabilne u svim vremenskim uvjetima. U njima se možete kretati gradom, ali i odlaziti u planine. Primjer modernih i istodobno funkcionalnih cipela pouzdane su cipele Timberland 6 In Premium Boot W ako Grisport cipele za trekking.
  • Čizme - najčešće poprimaju elegantan oblik, koji stavlja estetiku na prvo mjesto, ispred praktičnosti. Ipak, među prijedlozima možete pronaći i modele koji će biti dobre cipele za oštru zimu. Ipak, pobrinite se da imaju dobar potplat, da su topli i vodootporni. Možda će vam se svidjeti npr. crne kratke lakirane izolirane čizme ili ženske čizme s crnim čavlima Y208.

Najbolje zimske čizme za muškarce

  • Treking - ovo je apsolutni broj 1 među muškarcima za oštre zimske cipele. Savršeni su u urbanim stilizacijama, ali i kada čekate planinarenje ili šetnju po zaleđenoj površini. Modni su, topli, udobni i vodootporni. Na primjer, preporučujemo ovogodišnji trend - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY ili vladao godinama Timberland 6 U premium čizmama M.
  • Čizme - ova vrsta obuće nije samo iznimno moderna i dobro se slaže sa svime, već i savršeno ispunjava očekivanja koja imamo za zimske čizme. Dobro štite od hladnoće, vodootporne su i otporne na oštećenja. Tražite li takve? Možda će vam se svidjeti Crne čizme Big Star.
  • Čizme Chelsea - možda nisu klasične čizme za oštru zimu, ali među mnogim prijedlozima možete pronaći one koje će upaliti. Preporučujemo modele s debelim potplatom i od materijala koji se neće smočiti nakon impregnacije. Na primjer, McKey muške gležnjače od antilopa 284 crne, imaju deblje dno od pjenaste gume, koje pružaju dobru izolaciju od tla.

Kao što vidite, cipele za teške zimske uvjete mogu imati drugačiji izgled. Na vama je da li ćete odabrati sportski ili elegantni završetak. Najvažnije je da vam treba biti ugodno i da vam se noga ne smije smrznuti. Pogledajte širu ponudu na KeeShoesu i pronađite rješenje prilagođeno vašim potrebama!