Čizme s ukrasima - hit jeseni 2018. godine


Ove sezone najpopularnije su čizme raznih vrsta, ali - ne samo bilo koje. Riječ je prije svega o lijepom i upečatljivom dodatku poput mlazeva, šljokica, flastera i čak debelih vezica. Mnogi modeli cipela ove jeseni čine da ih želimo nositi, i to ne samo zbog labavih, ležernih stilizacija. Također za one zahtjevnije i elegantnije. Kako to povezati? Prije svega, s vanjskom odjećom. Čizme s resicama s kandžom korisne su za kaput i kapute. Da biste nabavili ovaj kandž, vrijedi kupiti cipele s lancem ili ukrasnim ravnim klinovima koji su dodani sa strane, koji naglašavaju ženstveni karakter. Ovo je dobra vijest za žene koje u dizajniranju odjeće cijene neovisnost, žensku ljepotu i malo ludila.

Ove sezone najpopularnije su čizme raznih vrsta, ali - ne samo bilo koje. Riječ je prije svega o lijepom i upečatljivom dodatku poput mlazeva, šljokica, flastera i čak debelih vezica. Mnogi modeli cipela ove jeseni čine da ih želimo nositi, i to ne samo zbog labavih, ležernih stilizacija. Također za one zahtjevnije i elegantnije.

Kako to povezati? Prije svega, s vanjskom odjećom. Čizme s resicama s kandžom korisne su za kaput i kapute. Da biste nabavili ovaj kandž, vrijedi kupiti cipele s lancem ili ukrasnim ravnim klinovima koji su dodani sa strane, koji naglašavaju ženstveni karakter. Ovo je dobra vijest za žene koje u dizajniranju odjeće cijene neovisnost, žensku ljepotu i malo ludila.

Koje su plijeni potrebni za jesen?

Kao što smo spomenuli, modna obuća ima ne samo zanimljiv kroj i boju, već i razne vrste dodataka. Najčešće su to metalni ukrasi, poput klinova, istovremeno konveksni i ravni, zanimljivih oblika. Često su to i mali klinovi, jedva vidljivi - ali daju čitavoj stilizaciji nešto zanimljivo. Cipele s vezanjem često nalikuju dječjoj obući, ali s kratkim kaputom i stiliziranim ležernim šeširom, cjelina može napraviti elektrificirajući dojam. Takve su čizme vrlo svestrane, čak i kada imaju gore spomenute ukrase. To je savršen način za proslavu ove jeseni.

Kako pažljivo odabrati čizme?

Za elegantne stilizacije trebali biste odabrati cipele s visokom petom. To se posebno odnosi na male žene koje se žele istaknuti iz gomile. Na taj način možete se pokazati svijetu s potpuno druge strane i dva dana se osjećati dobro u istim cipelama, ali ... potpuno različite stilizacije. Čizme će raditi i natečenu jaknu u jesenskoj boji. Za ovaj šal u vjetrovito jutro i takva je odjeća savršena za studije ili za rad u kojem ne postoji unaprijed planirani dress code. Čizme ove sezone jednostavno će odgovarati svemu - bez obzira na naše modne sklonosti i vjerojatno je u njima stvarno super.