Čizme s ukrasima - hit jeseni 2018. godine


Ove su sezone najpopularnije razne vrste čizama, ali ne bilo koje. Uglavnom se radi o lijepom i privlačnom priboru, poput mlaznica, klinova, zakrpa, pa čak i debelih vezica. Mnogi modeli cipela ove jeseni čine da ih želimo obući, ne samo radi labavih, ležernih stilizacija. Također za one zahtjevnije i elegantnije. Kako ga kombinirati? Prvenstveno s vanjskom odjećom. Za ogrtače i kapute bit će korisne lakirane čizme s kandžom. Da biste dobili ovu kandžu, vrijedi kupiti cipele s lancem dodanim sa strane ili ukrasne, ravne čavle koje će naglasiti ženski karakter. Ovo je dobra vijest za žene koje cijene neovisnost, ženstvenu ljepotu i malo ludila pri oblikovanju odjeće.

Ove su sezone najpopularnije razne vrste čizama, ali ne bilo koje. Uglavnom se radi o lijepom i privlačnom priboru, poput mlaznica, klinova, zakrpa, pa čak i debelih vezica. Mnogi modeli cipela ove jeseni čine da ih želimo obući, ne samo radi labavih, ležernih stilizacija. Također za one zahtjevnije i elegantnije.

Kako ga kombinirati? Prvenstveno s vanjskom odjećom. Za ogrtače i kapute bit će korisne lakirane čizme s kandžom. Da biste dobili ovu kandžu, vrijedi kupiti cipele s lancem dodanim sa strane ili ukrasne, ravne čavle koje će naglasiti ženski karakter. Ovo je dobra vijest za žene koje cijene neovisnost, ženstvenu ljepotu i malo ludila pri oblikovanju odjeće.

Koje čizme u njima trebate imati ove jeseni?

Kao što smo spomenuli, moderna obuća nema samo zanimljiv kroj i boju, već i razne dodatke. Najčešće su to metalni ukrasi, poput klinova, konveksni i ravni u isto vrijeme, zanimljivih oblika. Često su to i sićušni klinovi, jedva vidljivi - ali cijelom stylingu daju nešto zanimljivo. Čizme s vezicom Često nalikuju dječjim cipelama, ali s kratkim kaputom i šeširom stiliziranim u ležernom stilu cijela stvar može ostaviti dojam naelektrisanja. Takve su čizme vrlo univerzalne, čak i kad imaju gore navedene ukrase. Ovo je savršen način za ovu jesen.

Koliko je zanimljiv izbor čizama?

Za elegantan styling vrijedi odabrati cipele s platformom. To se posebno odnosi na male žene koje se žele istaknuti iz gomile. Na ovaj način možete se svijetu pokazati iz potpuno drugog kuta i osjećati se dobro dva dana u istim cipelama, ali ... potpuno različitim stilovima. Čizme će dobro funkcionirati i s pahuljastom jaknom u jesenskoj boji. Osim toga, šal za vjetrovita jutra i takva odjeća savršena je za učenje ili posao gdje unaprijed nije predviđen dress code. Čizme ove sezone Jednostavno će pristajati svemu - bez obzira na naše modne sklonosti, i mislim da je to ono što im je zaista super.