Biramo cipele za vjenčanje. Koji će modeli najbolje funkcionirati?


Svadba je iznimno važno slavlje za mladence i mladoženja, ali i izvrsna prilika za susret s najužom obitelji i prijateljima. Zabava koja često traje do zore zahtijeva prije svega udobne i udobne cipele. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da odlučite koje ćete cipele odabrati za svoje vjenčanje.

Prilikom odabira obuće za svoju odjeću ne biste trebali uzeti u obzir samo vizualna razmatranja. Kad se zabavljate cijelu noć, najvažnije je koliko su cipele udobne. Uostalom, ne želite da zbog loše odabranih cipela morate provesti tako važnu priliku za stolom! Koji će modeli najbolje funkcionirati? Biramo cipele za vjenčanje.

Cipele za vjenčanje - udobnost je ključ

Obuća bi trebala stvoriti skladnu cjelinu s kreacijom, ali vrijedi obratiti pozornost na nekoliko detalja koji će se pretočiti u udobnost tijekom mnogih sati slavlja.

Ključna pitanja su materijal od kojeg su cipele izrađene i način na koji su sašivene. Cipele od prirodne kože, koje karakterizira dobra cirkulacija zraka i savršeno pristaju stopalu, definitivno će biti najbolje. Ako vam cipele od prirodne kože predstavljaju preveliko financijsko opterećenje, možete se odlučiti za jeftiniji model izrađen od drugog materijala, poput ekološke kože.

Bez obzira koju opciju odabrali, vrijedi testirati obuću prije samog događaja i provjeriti udobnost njihove uporabe.

Visoke potpetice, klinovi ili ravne? Kakve cipele za vjenčanje

Za elegantan styling žene najčešće odabiru tradicionalne štikle. To je najuniverzalniji model koji daje izraz čak i skromnoj odjeći. Klasične štikle sa suženim vrhom bezvremenski je model, stoga će biti savršeni i za druge prigode.

Ako se ne osjećate baš samopouzdano na visokim potpeticama ili ste zabrinuti da se nećete moći slobodno igrati u njima cijelu noć, odaberite modele s postoljem, klinaste štikle ili s nježnom platformom. Ovo rješenje će obogatiti izgled vaše stilizacije, a ujedno će omogućiti veliku zabavu tijekom cijele ceremonije.

Sve popularniji model cipela za vjenčanje je balerina ili ravne sandalekoji osiguravaju udobnost i stabilnost tijekom igre. Cipele s ravnim potpeticama izvrsna su opcija za žene koje preferiraju ležeran, labav stil i nemaju iskustva u hodanju na visokim potpeticama. Zanimljivo je da su balerinke vrlo graciozan i šarmantan model cipela koje će dobro djelovati u kombinaciji sa laganim, prozračnim haljinama.

Ili možda malo ekstravagancije?

Svadba je prilika tijekom koje možete posegnuti za hrabrijim i ekstravagantnijim stilizacijama, poigrati se krojevima i bojama. Također možete jednostavno staviti ukrasni, privlačni pribor koji se neće pokazati jednako spektakularnim i elegantnim u svakodnevnim situacijama. Intenzivne boje ili svjetlucavi elementi zasigurno će diverzificirati vaš izgled i učiniti da ne ostanete nezapaženi.

Međutim, zapamtite to cipele za vjenčanje prije svega, trebale bi odgovarati vašoj haljini i stilu. Kladite li se na jako ukrašenu, izražajnu haljinu s volanima ili drugim sofisticiranim elementima, vrijedi razmisliti o njezinoj kombinaciji s nježnim cipelama u neutralnoj boji. Kombiniranje ekstravagantne haljine s cipelama u sličnom stilu učinit će cijeli izgled previše stilskim, pa čak i kičastim.

Gledajući nadahnuća popularnih modnih kuća, lako ćete primijetiti trend šarenih cipela u kombinaciji s haljinom u prigušenim bojama. Odlično je rješenje za žene koje radije ističu jedan element stylinga. Sigurna boja haljine savršena je podloga za cipele u blistavoj, izražajnoj boji. Pa možda umjesto raskošne odjeće odaberite cipele u modernoj i prepoznatljivoj boji?

Cipele za vjenčanje ne moraju biti dosadni i jednobojni. U ovom slučaju preporučuje se malo ludila.