Befado dječje cipele 116X249 ljubičasta ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 116X249 savršen su izbor za aktivne predškolce koji vole kretanje i zabavu. Omogućiti mališanima udobnost i odgovarajuću potporu za njihova stopala u razvoju iznimno je važno, a ove ljubičaste i ružičaste papuče savršeno ispunjavaju te zahtjeve.

Proizvod se ističe prvenstveno jednostavnošću korištenja. Fleksibilni potplat jamči lakoću i slobodu pokreta tijekom ludovanja na igralištu ili u vrtiću. Poseban dizajn također osigurava pravilnu cirkulaciju zraka, što je od velike važnosti za održavanje higijene i zdravlja stopala.

Gornjište izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine ne samo da je izdržljivo, već pruža i prozračnost potrebnu za održavanje svježine i izbjegavanje problema s prekomjernim znojenjem stopala. Upravo materijal koji se koristi u proizvodnji čini Befado liderom na tržištu dječje obuće po pitanju udobnosti.

Dizajnirane imajući na umu dječju neovisnost, cipele imaju elastične trake koje olakšavaju obuvanje i izuvanje. To je značajna prednost jer razvija djetetove manuelne sposobnosti i omogućuje brzu pripremu za svakodnevne aktivnosti.

Sigurnost je ključno pitanje pri odabiru obuće za djecu. Befado dječja obuća posjeduje certifikat "Znak zdravog stopala" i preporučena je od strane ortopeda, što dokazuje visoku kvalitetu i zaštitu stopala od nepravilnog razvoja. Čvrsta potpetica dodatno osigurava stabilnost i pravilan položaj stopala, što je važno za sprječavanje oštećenja držanja.

Dizajnerski izgled cipelica u kombinaciji s modernim bojama ljubičaste i ružičaste zasigurno će se svidjeti malim fashionisticama. Cipele su bez slika likova iz bajki, što ih čini univerzalnim odabirom koji pristaje uz različite odjevne predmete i prilike.

Ukratko, Befado dječja obuća 116X249 izvrsna je opcija za roditelje koji traže cipele koje za svoje dijete spajaju zdrav razvoj, udobnost i moderan izgled. Osiguravanje maksimalne sigurnosti i udobnosti za mala stopala temelj je na kojem brend Befado gradi svoj ugled na tržištu dječje opreme.

  • Materijal: Tkanina
  • Boja: Ljubičasta ružičasta
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Znak zdravog stopala Kruti brojač pete
  • seks: Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
preporučam