3 načina nošenja cipela i jeseni - čega biste se trebali sjetiti u ovom vlažnom razdoblju?


Prije svega, moramo se sjetiti da osoba ne živi samo s jednim parom cipela. Za jesen možemo imati - i to vrijedi učiniti - čak tri para različitih cipela, zahvaljujući kojima ćemo se jednostavno osjećati bolje. Možemo kupiti elegantne, svečane cipele, savršene za zabavu sv. Andrije, ležerne cipele i cipele za posebne prigode, koje su vrlo udobne i neuništive.

Prije svega, moramo se sjetiti da osoba ne živi samo s jednim parom cipela. Za jesen možemo imati - i vrijedi to učiniti - čak tri para različitih cipela, zahvaljujući kojima ćemo se osjećati prosperitetnoovdje bolje. Možemo kupiti elegantne, svečane cipele, savršene za zabavu sv. Andrije, ležerne cipele i cipele za posebne prigode, koje su vrlo udobne i neuništive. Jer jesen je upravo takva - naše cipele mogu brzo propasti zbog lokvi, kišnih jutra ili kišnih popodneva. Evo pet načina kako se brinuti za svoju obuću u svim jesenskim uvjetima.

1. Pazite da vam se cipele ne smoče!

Namakanje cipela ne samo da uništava njihovu strukturuovdjes i tjera ih da izbace nakon jedne sezone. Namakanje je prijetnja vašem zdravlju, osobito u jesenskom razdoblju slabosti. U ovo doba godine vrijedi koristiti zaštitu svog tijela iznutra i izvana. Dugo hodanje u mokrim ili čak vlažnim cipelama može uzrokovati mnoge bolesti. A bolest, uostalom, nitko ne mora biti sretan. Mokre cipele treba osušiti što je prije moguće kako se nemaju vremena deformirati. Vrlo je važno.

2. Suede i jesenske lokve?

Suede je vrlo elegantna, ali ne pristaje baš jesenskom vremenu. Kiša ih može brzo uništiti smočenjem - posebno ovu vrstu cipela ne vrijedi ponijeti sa sobom na duga putovanja. Suede, iako jedinstvene, nisu izdržljive kao skliske tkanine i propusne su za vodu. Međutim, ako ne morate dugo biti vani, vrijedi ih nositi u posebnoj prigodi, odlasku u grad ili na spoj. Ako se smočimo, ni u kojem slučaju takve cipele ne smijemo sušiti sušilicom za kosu. Također je zabranjeno stavljati ih pod radijator ili na jako, jako sunce.

3. Wellingtonske čizme uvijek su dobar izbor

O galošama smo već pisali OVDJE, ali vrijedi zapamtiti da su to cipele koje vole ovo doba godine. Čizme Wellington savršene su ne samo za trekking ili tijekom šetnji šumom. Također će dobro raditi u gradu, na poslu i na putu do škole. Vodootporni su, a mnogi različiti uzorci omogućuju nam odabir pravog putaOVDJE savršena obuća. Čizme Wellington ne zahtijevaju, poput antilopa ili kože, prethodnu zaštitu od vlage. Štite stopalo od kiše i lokvi. Zbog toga sve više ljudi poseže za njima, hvaleći njihove prednosti i različite boje.