Za poslovno putovanje odabiremo univerzalne cipele


Za poslovno putovanje potrebno je pakiranje odgovarajuće odjeće i pribora. Na licu mjesta se moramo elegantno predstaviti tijekom službenih sastanaka i tijekom slobodnog vremena, što će organizator sigurno pomno isplanirati. To znači da u dobro nabijenom koferu moraju biti svečani kompleti i casual odjeća. Predlažemo koje ženske i muške cipele odabrati za poslovno putovanje, da se osjećaju ugodno i izgledaju sjajno.

Klasične pumpe - moraju imati na poslovnom putovanju

Tijekom poslovnih sastanaka službena obuća je obavezna - u slučaju žena bit će letjelica, Izaberite model na peti samo ako smo savladali hodanje s petama i izdržat ćemo nekoliko sati u cipelama. Treba se sjetiti da je važan element sastanka, primjerice, posjet tvrtki ili proizvodnoj hali. Shuttles će nam pomoći da se pripremimo i tijekom poslovne večere. Ako se osjećamo bolje u donjim cipelama, par na pete od 3-4 centimetra bit će pun pogodak! Naručit ćemo prekrasne ženske cipele s dostavom u kuću s ButyModne.pl. Tradicionalne crpke u crnoj boji ljeti mogu se zamijeniti parom u nijansi koja je slična boji tajica. Takav tretman u boji sjajan je način da dajete lakoću našim odijelima i optički produžite svoju figuru.

Kožne oxfords, balerinke i Jodhpur čizme - biti moderan u casual stilu

Ako nam se sviđa muški stil odjeće i uzmemo voljeno odijelo na poslovno putovanje, odaberite kožni oxford za to. Ova vrsta obuće toliko je svestrana da je možemo nositi i uz haljinu ili pamučne chinos - savršeno prikladne kao element casual stila. Odaberemo ih ako imamo vrlo ograničenu prtljagu. Koji će drugi modeli raditi tijekom dodatnih aktivnosti u pokretu? U proljeće i ljeto bit će nezamjenjivi kožne balerinke, Obucimo cipele pastelne boje zašivene od kože, s lijepim završetkom. Ako odlazimo u hladnijim mjesecima, najbolji izbor bit će Jodhpur čizme - konjak ili klasične, crne. Ove će cipele izgledati sjajno u društvu suknje i hlača.

Koje će muške cipele raditi tijekom poslovnog putovanja?

Muškarci također moraju ponijeti odgovarajuću odjeću i pribor u delegaciji. Za sastanke i prezentacije bit će dovoljna sportska jakna i elegantne hlače. Odaberite derbi za njih - elegantne polufinalne cipele. Napravljeni od meke kože u nijansi tople smeđe boje sjajno će izgledati na vašim nogama. Trebate odabrati svoj model na web stranici ButyMode.pl. Za službenu poslovnu večeru ili sastanke koji se održavaju u večernjim satima, organizatoru će možda trebati obući odijelo. Pažljivo pročitajte pozivnicu i zahtjeve ili se izravno raspitajte o stilu koji vrijedi tijekom putovanja. Zapamtite da i mi možemo staviti raspravu na odijelo. Ako nas, međutim, čekaju službene večere, naiđemo na tvrtku koja cijeni mušku eleganciju, najbolji izbor bit će klasik, ukrašen pažnjom do detalja iz oxforda. Oxfords je previše klasičan? Odaberemo kao stilsku zamjenu za minimalističke letke koji dobro izgledaju svaki dan i za sve formalnije prigode. Koje će cipele biti najbolje tijekom razgledavanja i poslovnih putovanja? Najbolje će raditi najbolja obuća koja dobro djeluje na stopalo. Ovisno o industriji u kojoj radimo, klasične tenisice mogu biti odličan izbor - obuću osvajaju korporacije i uživa veliko priznanje među mladima. Stavimo sportske cipele koje se mogu kombinirati s košuljom, sportskom jaknom i trapericama ili chinosom s vitkim krojem. Sportske cipele odlična su baza modernog i modernog muškarca, muškarci srednjih godina također ih mogu nositi ako žele osvježiti imidž.

Poslovno putovanje zahtijeva odgovarajuću odjeću u kojoj se možemo suočiti s mnogim izazovima. Svlačionica mora biti dobro osmišljena, a njezino planiranje najbolje je započeti odabirom prave obuće koja odgovara naljepnici i očekivanjima organizatora.