U proljeće tražimo najudobnije kišne čizme za najmlađe


Dolazak proljeća vrijeme je za šetnje i igre na otvorenom za najmlađe. Kako kažu Skandinavci - nema lošeg vremena, samo neprikladna odjeća. Stoga opskrbimo svoju djecu modernim proljetnim čamcima u kojima će mališani tijekom kišnih proljetnih dana moći šetati i prskati po lokvama. Savjetujemo kako djetetu odabrati gumene čizme kako bi bile udobne i privukle najmlađe.

Galoše - odlična zaštita za stopala

Dječje gumene čizme vrlo su popularni među roditeljima uglavnom zato što su univerzalni. Možemo ih staviti na mališane kad u proljeće idemo u šetnju livadom ili šumom ili kad planiramo izlet na more. Ova vrsta obuće savršeno izolira stopalo od mokrog tla i sprječava ulazak vlage u cipele. To je vrlo važno jer čak i mokre čarape mogu uzrokovati prehladu. Usredotočimo li se na proljetne aktivnosti i zabavu na otvorenom sa svojim djetetom, uložimo u kvalitetne gumene čizme koje pružaju izvrsnu zaštitu za stopala.

Najpopularnije vrste čizama

Dječje galoše dijele se na visoke modele - obično dosežući koljena ili do sredine lista, i niske, tj. One koje završavaju iznad gležnja. Više cipele dizajnirane su za zaštitu stopala i malih nogu od nepovoljnih vremenskih uvjeta. Odaberimo ih ako planiramo dužu, proljetnu šetnju. Savršeni su i za skakanje u lokve. Kratki vatrogasci odlična su zaštita od kiše i blata - možemo ih staviti djetetu kada do vrtića ili škole dođemo pješice. Galoše također mogu imati podesivu širinu gornjeg dijela. Za to postoji posebna vezica s vezom. Zahvaljujući njemu, cipele će se tijesno prilijegati uz tele i štititi od vjetra. Neki su modeli opremljeni posebnim najlonskim remenom ušivenim od vrha do gornje strane cipele. Njegov je zadatak osigurati najbolju vodootpornost.

Čizme Wellington - praktične i lijepe!

Da bi bile praktične, rešetke moraju biti udobne i dobro pristajati stopalu. Upamtite da mališani brzo rastu, pa možemo sigurno odabrati cipele upola manje od one koju dijete trenutno nosi. Pogledajmo gumu od koje su izrađene gumene čizme, je li to visokokvalitetni materijal. Obratimo pozornost i na to ima li odabrani model uklonjivi uložak, savršen za rano proljeće te je li na njega ušivena posebna petlja - izvrstan je gadget koji će pomoći mlađoj djeci da sama obuju cipele. Čizme Wellington trebale bi prije svega biti praktične i udobne za nošenje. Ako želimo da ih dijete često i voljno nosi, trebali bismo odabrati model koji će se djetetu svidjeti. Za djevojčicu to mogu biti cipele ružičaste boje s otiskom koji prikazuje omiljene likove iz bajke ili ljubazne životinje. Dječaci će vjerojatno biti zadovoljni Spidermanovim čizmama, finim lavom ili sretnim čudovištima. Ljupke dječje gumene čizme izvrsne kvalitete čekaju nas u internetskoj trgovini KeeShoes.

Ako želimo da dijete ide u šetnju i provodi vrijeme na otvorenom, trebali bismo se pobrinuti za odgovarajuću i udobnu obuću. Na proljeće će zasigurno biti funkcionalne i lijepe kišne čizme u omiljenim bojama naše djece ili sa slikama dječjih heroja.