U glavnim ulogama: proljetne čizme


Jeste li s krajem zime svoje čizme sakrili na dno ormara za cipele? Iako modeli od gustog krzna zapravo mogu biti beskorisni, ne zaboravimo da se vrijeme - pogotovo u proljeće - voli šaliti. U svakom slučaju, postoji mnogo sjajnih proljetnih čizama koje će odgovarati čak i za sunčanih dana. Predlažemo kako ih stilizirati za razne prigode kako bi uvijek oduševile svojim izgledom.

Travanj, tkanje…

Proljeće nije samo vrijeme kada vam sunčeve zrake nježno golicaju obraz. Ovo je period kada vremenske prilike mogu biti izuzetno nepredvidive. Topli, sunčani dani izmjenjuju se s oblačnim, pa čak i kišnim prognozama. Ako zimske čizme još niste sakrili na dno ormara, one će vas ove sezone sigurno moći pratiti više puta. Krajem travnja tkanje […]. 

Kada se sunce konačno zauvijek spusti na nebo, ne morate odustati od nošenja ovog modela cipela. Sve što trebate učiniti je kupiti tipične proljetne, lagane čizme. Ažurni ukrasi, privlačni izrezi i nježne boje obilježja su proljetnih kozaka.

Tražite li provjerene modele koje ćete moći nositi ovog proljeća? Ili se možda pitate čime ih stilizirati kako bi svaki put impresionirali besprijekornim izgledom? Ako ste na oba ova pitanja odgovorili potvrdno, došli ste na pravo mjesto! U ovom članku ćete pronaći sve o čizmama za proljeće.

Nekoliko razloga zašto volimo proljetne čizme

Proljetne čizme osvojile su srca mnogih žena diljem svijeta. Apsolutno nismo iznenađeni! Ove cipele ne samo da pomažu u prevenciji prehlade, već izgledaju i ludo kada ih znate stilizirati. Štoviše, proljetne čizme toliko su univerzalne cipele da ih možete lako uskladiti s većinom odjeće u svom ormaru, stvarajući briljantan izgled svaki dan, u ured pa čak i na spoj. 

Još jedna prednost ovih proljetnih cipela je činjenica da mogu činiti čuda, optički izdužujući noge - pod uvjetom da pravilno odaberete ostatak outfita. Upoznajte naše dokazane trikovi i gotove ideje za stiliziranje. Inspirirajte se ovog proljeća!

Koje čizme odabrati za proljeće?

Čizme za proljeće dolaze u raznim stilovima i bojama. Ove sezone ipak su najpopularnije svijetle, neutralne nijanse. 

Iznimno su moderni bež čizme preko koljena, po mogućnosti od antilopa ili sličnih ekoloških materijala. Zahvaljujući univerzalnoj boji i nenametljivom kroju, takve se cipele mogu stilizirati na bezbroj načina. Ipak, najbolje izgledaju u kombinaciji sa svijetlim bojama. Odaberite hlače bijele boje uske traperice ili navucite gole tajice u kombinaciji s omiljenom haljinom i gotova je - efekt nogu u nebo postignut! Ne želite li optički skratiti noge i poremetiti proporcije figure, izbjegavajte crnu odjeću uz bež cipele.

Jednako su popularni otvorene čizme za proljeće. Takvi modeli imaju sitne izreze, zahvaljujući kojima su prozračni i dobro pristaju čak i za toplih dana. Odaberite klasični model ili se odlučite za ažurne čizme s kaubojskim završetkom i uživajte u briljantnom izgledu u kombinaciji s omiljenim haljinama, suknjama, pa čak i tajicama.

Za maksimalnu oprugu izgled, izbjegavajte tamne, tmurne boje. Odaberite bež ili krem ​​nijanse čizama za proljeće. Bijela i svijetle nijanse sive također će biti hit, dok će hrabrijim ženama pristajati ružičaste, crvene te plavi i tirkizni tonovi. Ako ipak preferirate tamnije boje, odlučite se za kaki, bordo ili čokoladnu nijansu smeđe.

Uredski stil

Želite li da vas proljetne čizme prate u uredu, odaberite običan, bež model i uparite ga sa svijetlom pencil haljinom. Dobro će poslužiti i kombinacija takvih cipela i jakne slobodnog kroja. Kombinirajte ovu odjeću s bijelom košuljom i elegantnim kratkim hlačama koje završavaju malo iznad koljena.

S druge strane, ažurne čizme savršeno će pristajati uz košulju u odgovarajućoj nijansi. Za elegantan završetak pričvrstite upečatljivi kontrastni remen u struku.

Svakodnevni stilovi

Proljetne čizme odlična su nadopuna svakodnevnom stajlingu. Odaberite svoj omiljeni model i kombinirajte ga uz prozračnu ljetnu cvjetnu haljinu. Odjenite debelu mesnatu vestu u jarkoj nijansi koja se slaže s bojom cvijeća i pričvrstite pojas u struku stvarajući uredne proporcije. k takvome opremitii duži i kraći modeli čizama za proljeće će biti savršeni. 

Proljetne čizme možete nositi i uz omiljene traperice. Za ovaj komplet odaberite običnu majicu kratkih rukava u bijeloj ili crnoj boji i obucite katanu, stvarajući jednobojnost izgled. Vidite kako je jednostavno?

Stilovi upoznavanja

Idete li na spoj, proljetne čizme bit će izvrsna osnova za kreiranje romantičnog outfita. Nosite pripijenu malu crnu haljinu ili odaberite čipkastu bijelu haljinu. Dodajte dugi baloner, nježne valove, torbicu na lančiću i komplimenti zajamčeni!

Pripremite svoje čizme za proljetno (ne)vrijeme

Ne zaboravite pravilno pripremiti svoje proljetne čizme za promjenjivo vrijeme tipično za ovu sezonu. Antilop i slični materijali nisu osobito otporni na kišu, a ponekad čak ni na snijeg. Ne zaboravite impregnirati antilop čizme u proljeće prije prve uporabe. 

Na taj način ćete ih zaštititi ne samo od smočenja, nego i zaštititi osjetljivi materijal od intenzivnog sunčevog zračenja. Za više informacija o brizi za cipele od antilopa pogledajte ovaj članak.