Stilske radne cipele za njega


Muškarci koji rade u uredima najčešće su obvezni pridržavati se odgovarajućeg pravila odijevanja. Odijelo ili elegantne hlače i košulja zahtijevaju odgovarajuću obuću. Za vas smo pripremili zbirku informacija o tome kako odabrati udobne i moderne komade. Predstavljamo mu elegantne uredske radne cipele!

Što treba uzeti u obzir pri kupnji uredskih cipela za muškarca?

Uredski poslovi ne zahtijevaju specijaliziranu, zaštitnu obuću. Stoga muškarci ne moraju brinuti o kupnji kvalitetne obuće koja će im zaštititi stopala od mogućih prijetnji na poslu. Ipak, odabir uredskih cipela za muškarce također treba pažljivo razmotriti. Na poslu ćete provesti barem nekoliko sati dnevno pa ne postoji mogućnost da vas cipele pohabaju, pritisnu ili uštipnu. Trebali bi biti što udobniji, lagani i prozračni. Zahvaljujući tome, svojim ćete stopalima pružiti udobnost.

Također je važno da su cipele pravilno predstavljene. Kad vaša tvrtka ima dress code ili opslužujete klijente, sastajete se s izvođačima ili djelujete kao imidž (npr. Prodajni predstavnik), morate se pobrinuti za prikladno elegantnu vrstu cipela. Definitivno ne biste trebali nositi sandale ili espadrile. Umjesto toga, možete odabrati kožne cipele, elegantne čizme Jodhpur ili moderne mokasine. Ponekad su prihvatljive i tenisice - one razbijaju elegantan stil i osvježavaju izgled, no morate sami odlučiti treba li pristajati.

Najmodernije radne cipele za njega

Uredske radne cipele za njega ne bi trebale samo naglasiti vaš stil, već i osigurati udobnost i profesionalni izgled. Dugi sati za vašim stolom proći će mnogo brže ako ih provedete u laganim i prozračnim cipelama, a da ne morate računati na to da ih promijenite na papučama. Zato birajte modele izrađene s pažnjom prema detaljima, od renomiranih proizvođača. U idealnom slučaju, oni bi trebali biti izrađeni od prirodne kože i imati dobro profiliran potplat. Mnoštvo uzoraka, stilova i bogatih boja olakšava odabir muških uredskih cipela. Evo tri vrste koje najbolje odgovaraju ovoj okolnosti!

  • Muške broge - klasik koji mora biti u svakom muškom ormaru. Pokazat će se ne samo kao obuća za posao, već i u mnogim drugim prilikama - npr. Za zabavu, konferenciju, industrijsku večeru, spoj ili vjenčanje. Modeli prigušenih boja sjajno će izgledati s odijelima ili elegantnim hlačama i košuljama. Ali nemojte se bojati da je ova vrsta uredskih cipela za muškarce dosadna! Naravno, možete odabrati standard, kao što je npr cipele, kožne cipele Pilpol 1609 crne ili smeđe muške papuče Nikopol 1712, ali i pomalo lud. Trenutno su ove vrlo popularne u sportskom izdanju, kao npr Muške cipele Badura 3716 smeđe ili papuče koje se navlače - npr. crne elegantne niske cipele 6-317. Ako nemate dress code na poslu i možete nositi bilo koju vrstu obuće, na primjer traperice, preporučujemo udobne varijante u ležernim stilovima, npr. Prozračne, Lagane sportske cipele Badura 3523.
  • Čizme Chelsea - savršena varijanta jesen -zima. Radit će i na putu do posla i u uredu - pod uvjetom da odaberete kvalitetan, lagani model. Bez sumnje, čizme Chelsea bit će dobro ako kombinirate uredski posao s radom na otvorenom (npr. Putujete klijentima ili izvođačima radova). Modeli koji bi vam trebali privući pažnju su klasični Chelsea čizme Riko 863 crnekoje će izgledati dobro s odijelom, vezano i iznimno moderno Zimske čizme Jodhpur Badura smeđe. Ako više volite gornji gornji dio, oni će, primjerice, dobro funkcionirati. Crne Chelsea čizme Badura 4797 crne. Sportske varijante, savršene za traperice ili hlače od materijala, poput modela marke McKey muške antilop čizme na vezice.
  • Mokasine - ova vrsta obuće za ured savršena je za proljetnu i ljetnu sezonu, ali se može koristiti i kao promjenjiva obuća u tvrtki. Ako su vam čizme Chelsea preteške i tople, vrijedi odabrati svjetliju cipelu. Mokasine koje savršeno pristaju elegantnoj i ležernoj odjeći će uspjeti. Preporučujemo ga uz odijelo Crne muške mokasine Badura 3151s druge strane, kada odaberete hlače od materijala i košulju ili džemper, možete odabrati manje formalni model, npr. Riko 684 vezane tamnocrvene mokasine.

Kao što vidite, postoji mnogo modela uredskih radnih cipela za muškarce. Prilikom kupnje slijedite naše savjete i svakako se upoznajte s ponudom internetske trgovine KeeShoes. Tamo ćete pronaći varijantu prilagođenu vašim potrebama. Uspješna kupovina!