Sportske cipele za ležerni styling - kako ih nositi?


Svatko ima svoje preferencije u pogledu stila u koji se odijeva. Odaberete li svaki dan opuštenije i udobnije kombinacije, sportske cipele ne bi trebale nedostajati u vašem ormaru. Savjetujemo kako ih kombinirati sa ležernim stilizacijama i otkriti koji su modeli hit ove sezone!

Sportske cipele - obožavaju ih žene i muškarci

Moglo bi se puno reći o prednostima sportske obuće - udobne, stabilne, moderne, prikladne za mnoge prigode. Stoga ne čudi da se mogu pronaći u svakoj garderobi. Danas se nose ne samo za teretanu ili za sport, već i svakodnevno, pa čak i za formalnije prigode. Savršeno se uklapaju u elegantnije stilizacije i nadopunjuju ležerne. Gospoda ih se ne boje upariti s odijelima, a dame s haljinama. Uključeni su na ljestvici svake sezone i bez obzira na dob.

Kako kombinirati sportske cipele sa svakodnevnim stilizacijama - savjeti?

  • Odaberite udobnost - ako više volite opušten stil na dnevnoj bazi, zasigurno vam je stalo do udobnosti. Zato odaberite sportske cipele koje će vam to jamčiti. Uz trenirke, jogerice ili traperice svaka sportska obuća izgleda sjajno.
  • Dame za lagane, ženstvene stilizacije, preporučujemo i tenisice i masivne tenisice, koje su sada apsolutni trend! Velike, šarene i starinske cipele dat će ležernom izgledu čak i najelegantnije kombinacije, savršeno se slažu s ljetnim haljinama, ali i s kombinezonima ili ženskim odijelima.
  • Muškarcima za elegantne stilove preporučujemo tenisice, sve crne cipele, a za odvažnije - šarene tenisice. Danas je moderno razbiti stil na intrigantan način, pa čak i s cipelama možete stvoriti moderan, ležeran outfit.
  • Sve vrste sportskih cipela izgledat će sjajno i za žene i za muškarce svaki dan, s trapericama, majicama, trenirkama ili vestama. Možete slijediti naše savjete o trendovima ili jednostavno odabrati ono što vam se sviđa. Moda za sportske cipele postala je toliko veliko pitanje da je gotovo svaki kroj, boja i model ažuriran i savršeno nadopunjuje styling.
  • Sportske cipele također se sve smjelije koriste u poslovnom kodu odijevanja. Radnici više ne moraju imati visoke potpetice, lakirane cipele i elegantne cipele, ali im ostaje puno slobode. Žensko odijelo i konverzi - izvrsna ideja! Elegantne hlače sa pregibom, košulja i tregeri u kombinaciji s tenisicama - oko bika. Naravno, ipak je bolje izabrati za važne poslovne sastanke mokasinke ili cipele za muškarce ili balerine i šatlovi u slučaju žena, ali svakodnevno - snažno podržavamo sportske varijante!

Sportske cipele za casual stilizacije - najveći trendovi 2019/2020

Prijedlozi za žene:

Prijedlozi za muškarce:

Ukratko, sportske cipele imaju mnogo lica. Izbor je toliko velik da lako možete pronaći varijantu za sebe. Preporučujemo da pregledate ponudu KeeShoes za žene i muškarce. Slijedite naše savjete i vaše ležerne cipele savršeno će pristajati. Sretno!