Provjereni trikovi, zahvaljujući kojima ćete visinu dodati samo uz pomoć cipela


Cipele imaju ogromnu moć! Loše pristajanje može učiniti da vaše noge izgledaju vizualno odsječeno od ostatka tijela, čime ćete izgubiti cijelu siluetu. S druge strane, ako odaberete pravi model, u trenu ćete si dodati visinu i izgledati sve vitkije. Ako vas zanimaju provjereni trikovi koji će vam omogućiti da postignete ovaj učinak, svakako pročitajte ovaj članak.

Cipele imaju ogromnu moć!

Za razliku od izgleda, cipele su jedan od najvažnijih odjevnih predmeta. Omogućuju vam da svoje stilizacije učinite još formalnijim ili svakodnevnim, a ujedno izrazite svoj individualni stil.

Štoviše, cipele vas mogu učiniti nižima i težima te optički izdužiti vašu figuru. Dobro uklopljena obuća u stanju je svakoj ženi pružiti efekt nogu do neba. Muškarci se također mogu činiti višima neprimjetno. Sve zahvaljujući pravilno odabranim cipelama. 

Saznajte više o našim trikovima za postizanje željenih rezultata. Lakše je nego što se na prvi pogled čini. Raditi!

Molimo nosite visoke čizme

Ako želite djelovati više, najjednostavnije je obuti visoke čizme. Ovisno o mogućnostima kretanja u takvoj obući i efektu koji želite postići, odaberite model koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Visoke čizme definitivno mogu učiniti čuda! Bez obzira odlučite li se za klasične salonke, udobne štikle, visoke potpetice ili štikle u nebo, možete biti sigurni da će vaše noge izgledati puno duže.

Ne samo da ćete na visokim petama izgledati viši

No, visoke pete nisu jedine cipele koje će vam omogućiti da postignete ovaj rezultat. Provjerite što još možete učiniti kako biste izgledali viši.

Prije svega, izbjegavajte kontraste. Odaberite cipele u nijansi onoga što trenutno imate na nogama. Drugim riječima, uz crne cipele nosite crne hlače, a uz gole tajice birajte bež modele. 

Još jedna stvar koju treba izbjegavati kod kratkih nogu je oblik prstiju. Četvrtasti i okrugli vrhovi cipela nikada vam neće pružiti tako učinkovito produljenje nogu kao šiljci.

Možete uspješno nositi ravne cipele, a opet izgledati više! Odaberite špicaste balerinke od prirodne zrnaste kožekoje će učiniti vaše noge vitkijima i savršene su za ured i susret s prijateljima. Oni će također biti odlično rješenje bež balerinke na špic s efektnim ukrasima koje možete uspješno nositi i na spoj.  

U hladnim danima obucite mušketire. Čizme iznad koljena u kombinaciji s kratkom suknjom ili haljinom učinit će da vaše noge izgledaju duže bez potpetica.

Platforme za maksimalnu udobnost

Cipele s visokom petom, nažalost, ne pristaju baš u svakoj prilici, a prečesto nošenje takve obuće može uzrokovati neugodne tegobe. Kako se to ne bi dogodilo, odlučite se za obuću na platformu.

Izbor cipela na platformu je gotovo neograničen. Tenisice, sandale, radnički posao, pa čak Japanke - proizvođači obuće natječu se u inovativnim rješenjima koja mogu optički produžiti noge uz maksimalnu udobnost.

Skriveni klin

Želite li potpuno neprimjetno dodati visinu, odlučite se cipele sa skrivenim klinom. Takvih modela ima stvarno puno!

Klasične mokasine, udobne čizme, efektne čizme ili možda udobne sportske cipele? Tvoj izbor! Odabirom ove obuće uvijek ćete djelovati malo više nego što zaista jeste, a noge će izgledati znatno vitko.

Može li čovjek sebi dodati visinu?

Srećom, trikovi koji vas čine višima nego ikad nisu rezervirani samo za žene! Muškarci također mogu iskoristiti mogućnosti koje nude cipele koje dobro pristaju.

izabrati svečane cipele sa skrivenim klinomto će biti savršeno za mnoge okolnosti. Možete ih nositi i za obiteljska slavlja i za posao ili spoj. Cipele s nevidljivom platformom u tren oka učinit će vas višima za čak 8,5 centimetara, a pritom ćete se osjećati još samouvjerenije! 

Uz to, odaberite špicaste prste koji vizualno izdužuju vaša stopala i noge. Nasuprot tome, zaobljeni ili četvrtasti prsti mogu učiniti da izgledate puno niže.

Kako svaki dan biti viši?

Svečane cipele, međutim, neće biti prikladne za sve prilike. Odaberite svaki dan sportske cipele s debelim, mekim potplatom.

Na primjer, odaberite tenisice za trčanje koje ostavljaju dovoljno prostora između vašeg stopala i tla da apsorbiraju snagu udarca. Iskoristite ovu osobinu u svoju korist i dodajte si malo visine u tren oka.

Kao što vidite, i žene i muškarci mogu iskoristiti fantastične mogućnosti koje nude pravilno odabrane cipele. Uvjereni smo da će uz naše savjete vaše noge izgledati mnogo duže, figura vitkija, a vi ćete dobiti na samopouzdanju!