Odabiremo univerzalne cipele za poslovno putovanje


Odlazak na poslovno putovanje zahtijeva pakiranje odgovarajuće odjeće i pribora. Na licu mjesta moramo se elegantno predstaviti tijekom službenih sastanaka i u slobodno vrijeme, što će organizator svakako pažljivo isplanirati. To znači da dobro upakiran kofer mora sadržavati svečane setove i ležernu odjeću. Predlažemo koje ženske i muške cipele odabrati za poslovno putovanje kako bi se osjećali ugodno i izgledali sjajno.

Klasične pumpe - must have na poslovnom putu

Tijekom poslovnih sastanaka službena je obuća obavezna - u slučaju žena, bit će šatlovi. Model s visokom potpeticom trebali bismo odabrati samo ako smo svladali hodanje u štiklama i moći ćemo nositi cipele nekoliko sati. Trebamo se sjetiti da važan element sastanka može biti, na primjer, posjet tvrtki ili proizvodnoj hali. Pumpe će nam također pomoći da stvorimo šik tijekom poslovne večere. Ako se u donjim cipelama osjećamo bolje, par na peti od 3-4 cm pogodit će mjesto! Lijepe ženske cipele s kućnom dostavom naručit ćemo iz trgovine KeeShoes. Tradicionalne crne pumpe ljeti mogu se zamijeniti parom golih nijansi sličnih boji tajica. Ovaj tretman u boji izvrstan je način da našoj odjeći damo lakoću i optički produžimo figuru.

Kožne cipele od oksforda, balerinke i čizme Chelsea - budite moderne u ležernom stilu

Ako nam se sviđa muški stil odijevanja i voljeno odijelo povedemo na poslovno putovanje, izaberimo za njega kožne cipele od oksforda. Ova vrsta obuće toliko je univerzalna da ju možemo nositi i s haljinom ili pamučnim chinosima - bit će savršena kao element casual stila. Odaberimo ih ako imamo vrlo ograničenu prtljagu. Koji su drugi modeli prikladni za izvannastavne aktivnosti tijekom putovanja? Bit će nezamjenjivi u proljeće i ljeto kožne balerinke. Kladimo se u cipele pastelne boje od kože, s lijepom završnom obradom. Odlazimo li u hladnije mjesece, čizme Chelsea - konjak ili klasične, crne bit će izvrstan izbor. Ove cipele će izgledati sjajno uz suknju i hlače.

Koje će muške cipele dobro funkcionirati tijekom poslovnog putovanja?

Muškarci također moraju ponijeti odgovarajuću odjeću i pribor na poslovno putovanje. Za sastanke i prezentacije bit će dovoljna sportska jakna i elegantne hlače s resama. Odaberimo im derbi - elegantne poluformalne cipele. Izrađene od meke kože u nijansi tople smeđe, sjajno će izgledati na nogama. Odaberite svoj model na web stranici KeeShoes. Organizator može zahtijevati odijelo za službenu poslovnu večeru ili za sastanke koji se održavaju navečer. Pažljivo pročitajte pozivnicu i zahtjeve ili izravno pitajte o stilu putovanja. Zapamtite da debre možemo nositi i uz odijelo. Međutim, ako čekamo službene večere i nađemo tvrtku koja cijeni mušku eleganciju, najbolji izbor bit će klasični oksfordi, sašiveni s pažnjom na detalje. Oxfords previše klasičan? Kao elegantnu zamjenu, odaberemo minimalističke zrakoplovce koji izgledaju dobro na dnevnoj bazi i u svečanijim prilikama. Koje će cipele biti najbolje za razgledavanje i poslovna putovanja? Udobna obuća koja dobro izgleda na stopalu bit će najbolja. Ovisno o industriji u kojoj radimo, klasične tenisice mogu biti odličan izbor - ova obuća oluja korporacije i uživa prepoznatljivost među mladima. Kladimo se u sportske cipele koje se mogu kombinirati s košuljom, sportskom jaknom i uskim kroj trapericama ili chinosima. Sportske cipele izvrsna su baza za modernog i modernog muškarca, mogu ih nositi i muškarci srednjih godina ako žele osvježiti imidž.

Poslovno putovanje zahtijeva odgovarajuću odjeću u kojoj možemo odgovoriti na mnoge izazove. Ormar mora biti dobro osmišljen, a njegovo planiranje najbolje je započeti odabirom prave obuće prema oznaci i očekivanjima organizatora.