Najudobnije cipele za putovanja u inozemstvo


Putovanje u inozemstvo izvrsna je prilika za upoznavanje različitih kultura, otkrivanje okusa i divljenje prekrasnim pogledima. Najbolje je da nova mjesta istražite sami, koristeći lokalni prijevoz ili samo pješice. Samostalne ekspedicije, tijekom kojih na vlastitim nogama upoznajete strane krajeve, pouzdan su način stvaranja uspomena. Prilikom planiranja putovanja u inozemstvo morate se pobrinuti za odgovarajuću obuću. Pomažemo u odabiru cipela koje će najbolje djelovati tijekom turističkih putovanja.

Udobne sportske cipele

Svjetlo, udobne sportske cipele to je osnova za svako putovanje u inozemstvo. Bit će savršeni tijekom cijele godine u toplim podnebljima te u proljeće, ljeto i jesen ako idete na putovanje po Europi, Sjedinjenim Državama ili Kanadi. Također možemo izabrati lagane, prozračne i nevjerojatno udobne tenisice za trčanje. Prilikom kupnje u internetska trgovina kao što je KeeShoes, ne zaboravite odabrati veličinu 1 ili 2 veću od one koju nosimo svaki dan. Tijekom vježbe ili po vrućini, stopalo može nateći, što će u pretijesnoj cipeli brzo rezultirati ogrebotinama i bolnim mjehurićima. U avion možemo staviti i sportske cipele, zajedno s dužim čarapama, i definitivno ćemo se osjećati ugodno. Ako patite od problema s cirkulacijom, otkopčajte i olabavite cipele tijekom leta kako ne biste osjećali pritisak oko gležnja.

Nezamjenjive sandale

Udobni sportski ili kožne sandale s mekanim uloškom izvrstan je dodatak našoj prtljazi. Lagane su i stopalo diše u njima, što sprječava žuljeve i trljanje. Trake vam omogućuju prilagodbu sandala veličini stopala, koje se može nabubriti s povećanjem temperature okoline. Modne i savršeno pristajuće putne sandale možete odabrati u internetskoj trgovini KeeShoes. No, ne zaboravite ostaviti sandale u ruksaku kada planirate posjetiti planinska područja ili se penjati.

Kvalitetne treking cipele

Ako volimo aktivnu rekreaciju, a u planinama nađemo sve što volimo, najbolje ulaganje bit će kupnja dobro napravljenog i dobro oblikovane treking cipele. Važno je da odabrani model ima trajnu vezu, pristojno gazište na potplatu i završava iznad gležnja - stabilizacija skočnog zgloba neophodna je pri spuštanju planinskim stazama. Upamtite da su trekking cipele teške, pa ih stavimo na noge dok putujete avionom, pa se izmjenjujte sa laganim sportskim cipelama ili sandalama i univerzalnim japankama u koferu.

Savršeno pristaju japanke

Svaki putnik i turist zna da japanke moraju biti u ruksaku. Udobne su, lagane i zauzimaju malo prostora. Turističke papuče cijenit će i pravi svjetski ljubitelji i ljubitelji all inclusive opcija. Koristit ćemo ih pod tušem, tijekom šetnje plažom ili u odmaralištu, također se opuštajući uz bazen. Japanke su također izvrsna zamjenska obuća kada nas uhvati kiša, a par za hodanje se mora osušiti.

Nedostatak odgovarajućih cipela ili neugodan par na nogama može vam pokvariti putovanje i oduzeti nam zadovoljstvo razgledavanja. Dakle, za put odaberemo cipele koje rado nosimo svaki dan kako bismo bili sigurni da će se osjećati ugodno tijekom dugih putovanja po gradu ili u njedrima prirode.