Najudobnije cipele za inozemna putovanja

Udobna sportska obuća

Lagane, udobne sportske cipele osnova su svakog inozemnog putovanja. Savršeno cijelu godinu u toploj klimi te u proljeće, ljeto i jesen, ako idete na putovanje kroz Europu, Sjedinjene Države ili Kanadu. Također možemo obući tenisice koje su lagane, prozračne i izuzetno udobne. Kada kupujete u internetskoj trgovini, na primjer, ButyMode.pl , ne zaboravite odabrati veličinu 1 ili 2 veću od one koju nosimo svaki dan. Tijekom napora ili za vrijeme vrućine, stopalo može nateći, što će se u prezategnutoj čizmi brzo završiti ogrebotinama i bolnim otiscima. Sportske cipele možemo staviti i u avion, zajedno s duljim čarapama i sigurno ćemo se osjećati ugodno. Ako patimo od problema s cirkulacijom, otpustimo ga tijekom leta i otpustimo cipele kako ne bismo osjećali pritisak u području gležnja.

Nezamjenjive sandale

Udobne sportske ili kožne sandale s mekom uloškom izvrstan je dodatak našoj prtljazi. Oni su lagani i stopalo im diše, što sprječava stvaranje žuljeva i pojave prodiranja. Trake vam omogućavaju da sandale prilagodite veličini stopala, koje se mogu povećati s povećanjem temperature okoline. Modne i savršeno usklađene putne sandale možete odabrati u internetskoj trgovini ButyModne.pl. Sjetite se ipak da ćete sandale ostaviti u ruksaku kad planirate posjetiti planinska područja ili ići na penjanje.

Kvalitetne trekking cipele

Ako volimo aktivni odmor, a u planinama pronađemo sve što volimo, najbolja investicija bit će kupnja čvrsto izrađenih i dobro profiliranih trekking cipela . Važno je da odabrani model ima trajno vezivanje, pristojnu gazu na potplatu i završava iznad gležnja - stabilizacija gležnja je od presudnog značaja za silazak s planinskih staza. Sjetite se da su trekking cipele teške, pa ih pustimo na noge dok putujete avionom, a spakirajmo lagane sportske cipele ili sandale i univerzalne natikače u kofer.

Savršene odgovara džemperima

Svaki putnik i turist zna da japanke moraju biti u ruksaku. Ugodni su, lagani i zauzimaju malo prostora. Turističke papuče cijenit će i pravi globetrotteri i ljubitelji opcije all inclusive. Koristit ćemo ih pod tušem, dok šetamo plažom ili odmaralište, opuštajući se uz bazen. Papuče su također odlična zamjenska obuća kad vas uhvati kiša, a par koji je namijenjen za šetnju morat će se osušiti.

Nedostatak odgovarajuće obuće ili neudoban par na nogama mogu vam pokvariti putovanje i oduzeti nam zadovoljstvo razgledavanja. Stoga odaberemo obuću koju rado svakodnevno nosimo kako bismo bili sigurni da će se osjećati ugodno tijekom dugih lutanja gradom ili u prirodi.