Najbolje ženske cipele za praznike


U prethodnom postu davao sam prijedloge muškaraca za predstojeće prigode, ali žene obično imaju više mogućnosti za odabir. Badnjak se brzo približava, a prije nego što pogledate unatrag, upalit će se prva zvijezda. Tražite li nešto elegantnije, ali i korisno za ostatak godine? Ako je tako, ovdje ćete pronaći nešto zanimljivo.

U prethodnom postu davao sam prijedloge muškarcima za nadolazeće prigode, ali žene obično imaju više mogućnosti za odabir. Badnjak se brzo približava, a prije nego što pogledate natrag, prva zvijezda će upaliti. Tražite li nešto elegantnije, ali i korisno za ostatak godine? Ako je tako, ovdje ćete pronaći nešto zanimljivo.

Jednostavni volovi

Ova obuća nije rezervirana samo za muškarce. U lakiranoj verziji trebali bi vam privući pažnju, jer su manje dječački. Izgledaju bolje s hlačama nego sa suknjama, ali nitko vam neće zabraniti da napravite ovu kombinaciju. Naravno, ima još više svakodnevice u smeđoj boji

Cipele s niskom petom

Pumpe su izuzetno neutralna opcija koja se ne može odabrati pogrešno. Treba obratiti pažnju na varijantu s oštrim vrhom, iako će kružna verzija biti prikladna i za ovu okolnost. Jednostavno ih možete pronaći u bilo kojoj boji, tako da ćete imati mjesta za manevar prilikom odabira. Osim toga, pete će naglasiti vaše snage, zbog čega ćete se osjećati ženstvenije.

Udobne balerinke

Savršeno za žene koje preferiraju ravnu obuću. Svidjet će vam se njihova fleksibilnost. Svakako vrijedi uzeti u obzir da oni zauzimaju malo prostora, pa ih možete jednostavno uzeti sa sobom za promjenu. Pod pretpostavkom da idete daleko na obiteljsku večeru i da nemate previše prostora u prtljazi, ovaj aspekt zasigurno će vas zanimati.

Univerzalni loaferi

Ako vam je stalo do ležernog izgleda, mokasini su najbolja opcija za vas. Oni savršeno odgovaraju hlačama i haljinama. Tada ih možete lako staviti na posao, kao što to čine mnoge žene. Oduševit će vas njihova lakoća i lakoća nošenja.

 

Kao što vidite, imate puno mogućnosti za sljedeći Božić. S ovom odlukom ne vrijedi čekati posljednji trenutak. Zato je vrijedno analizirati mogućnosti da se ne kupuje ravno prije Božića.