Najbolje cipele za doček Nove godine


Doček Nove godine jedan je od najiščekivanijih dana u godini. Vrijedno je zapamtiti da je odabir odgovarajućih cipela jednako važan kao i prava haljina. Ako želite zablistati večeras, onda ćete u ovom postu sigurno pronaći nešto za sebe.

Doček Nove godine jedan je od najiščekivanijih dana u godini. Vrijedno je zapamtiti da je odabir odgovarajućih cipela jednako važan kao i prava haljina. Ako želite zablistati večeras, onda ćete u ovom postu sigurno pronaći nešto za sebe.

Sjajne pete

Ovo su najpopularnije cipele za ovu vrstu događaja. Mnoge se žene, međutim, boje visokih potpetica, vjerujući da u njima neće moći ostati cijelu noć. Međutim, treba imati na umu da će dobro odabrane cipele, čak i s najvišim potpeticama, biti ugodne za nošenje. Toplo preporučujem štikle sa šljokicama ili sjajima, koje možete kombinirati i s pjenušavom odjećom. Ove večeri možete pustiti mašti na volju pa se ne bojte riskantnih kombinacija. Ako svom izgledu želite dodati zaokret, onda biste trebali pogledati crvene štikle.

Udobne čizme

Čizme s raznim uzorcima hit su ove jeseni. Oni s leopardovim printom ili zmijskom kožom bit će savršeni za ovu sjajnu noć. Kad ne želite kombinirati, na primjer, karirani i leopardov print, trebale bi vas zanimati opcije antilopa s potpeticom. U slučaju ove vrste obuće, u crnoj boji, kasnije ćete ih moći nositi na druge zabave. Ovo je jedan od onih trendova koji se stalno vraća u modne časopise.

Ravne balerine

Po mom mišljenju, ovo je najsigurnija opcija za doček Nove godine, ako želite plesati cijelu noć, aktivno se zabavite. Tražite li sigurnu opskrbu obućom u kojoj će vam zasigurno biti ugodno, odlučite se za ravne balerinke. Birajte ih u različitim varijantama - poludite kao s visokim potpeticama! Uostalom, što ste više svjetlucali, veća je vjerojatnost da ćete biti u središtu pozornosti zabavljača. Osim toga, balerine nisu među najskupljim cipelama. Baš suprotno. Oni će vam pomoći u mnogim sličnim situacijama. To nije jednokratna kupnja, već univerzalna. Držimo se toga, ne odbijajući dodati ravne cipele u košaricu u internetskoj trgovini!

Sandale s petom

Vjerojatno ih više povezujete s ljetom, ali bit će prikladni za sredinu zime. Njihova je prednost što su ženstvene poput visokih potpetica, ali dolaze s štiklama različitih širina i debljina. Obratite posebnu pozornost na metalne verzije, uključujući zlato i srebro. Međutim, izgledaju jednako blistavo kada su crne i imaju visoke potpetice. Naravno, možete odabrati i sandale s niskim potpeticama, tada će ispuniti ulogu sličnu balerinkama.

 

Bez obzira na to kakvi su vam planovi za doček Nove godine, s današnjim mogućnostima definitivno ćete izabrati nešto za sebe. Sve ovisi o tome kamo idete i koliki vam je proračun. Međutim, uz pravilnu pripremu uvijek ćete izgledati dobro.