Najbolje cipele za doček Nove godine


Doček Nove godine jedan je od najiščekivanijih dana u godini. Vrijedno je zapamtiti da je odabir pravih cipela jednako važan kao i prava haljina. Ako želite zasjati tu noć, onda ćete u ovom postu sigurno pronaći nešto za sebe.

Doček Nove godine jedan je od najiščekivanijih dana u godini. Vrijedno je zapamtiti da je odabir pravih cipela jednako važan kao i prava haljina. Ako želite zasjati tu noć, onda ćete u ovom postu sigurno pronaći nešto za sebe.

Sjajne igle

Ovo su najpopularnije cipele za ovu vrstu događaja. Mnoge se žene, međutim, plaše visokih potpetica, misleći da neće izdržati u njima cijelu noć. Međutim, treba imati na umu da će dobro odabrane cipele, čak i na najvišim potpeticama, biti udobne za nošenje. Toplo vam preporučujem igle sa šljokicama ili brokat, koje možete kombinirati i sa svjetlucavom odjećom. Večeras možete pustiti svoju maštu besplatno, pa se ne bojte rizičnih veza. Ako želite dodati svom stylingu kandži, tada biste trebali pogledati crvene pete.

Udobne čizme

Čizme raznih dizajna hit su ove jeseni. Oni u leopard printu ili zmijskoj koži definitivno će biti prikladni za ovu prekrasnu noć. Ako ne želite kombinirati, na primjer, rešetke i leoparde, onda bi vas trebale zanimati opcije suede s postom od pete. Za ovu vrstu obuće moći ćete je nositi u crnoj boji, tako da ćete je lako staviti na druge zabave. Ovo je jedan od onih trendova koji se stalno vraća u modne časopise.

Ravne balerinke

Po mom mišljenju, ovo je najsigurnija opcija za doček Nove godine, ako želite plesati cijelu noć, aktivno se zabavite. Ako tražite sigurnu zalihu cipela u kojoj će vam sigurno biti udobno, odlučite se za ravne balerinke. Birajte ih u različitim varijantama - poludite kao sa štiklama! Uostalom, što je više glamura, vjerojatnije je da ćete biti u središtu pozornosti ljudi iz stranke. Osim toga, balerinke nisu najskuplje cipele. Naprotiv. Oni će vam pomoći u mnogim sličnim situacijama. Ovo nije jednokratna kupovina, već univerzalna. Držimo se toga bez odbijanja dodavanja ravnih cipela u košaricu u internetskoj trgovini!

Sandale na petu

Vjerojatno ga više povezujete s ljetom, ali dobro će im doći usred zime. Njihova je prednost što su ženstvene poput visokih potpetica, ali dolaze s potpeticama različitih širina i debljina. Obratite posebnu pozornost na metalne verzije, uključujući zlato i srebro. Međutim, oni također izgledaju sjajno kad su crni i imaju visoke potpetice. Naravno, možete odabrati i sandale s niskom petom, tada će one igrati ulogu sličnu balerinkama.

 

Bez obzira na vaše planove za doček Nove godine, uz današnje mogućnosti, sigurno ćete odabrati nešto za sebe. Sve ovisi o tome kamo idete i vašem proračunu. Međutim, s pravom pripremom, uvijek ćete izgledati dobro.