Koje cipele za vjenčanje u proljeće?


Sve duži dani, viša temperatura i sjajno sunce čine proljeće iznimno popularnom sezonom za vjenčanja. Od sredine ožujka do lipnja vremenski je obrazac vrlo raznolik pa postoje sumnje u to koje cipele nositi u proljeće. Stoga smo odlučili pripremiti pregršt inspiracije koja će vam pomoći u donošenju odluke. Savjetujemo koje će cipele za proljetno vjenčanje raditi za dame i gospodu!

Prilagodite svoje vjenčane cipele vremenskim prilikama u proljeće

Iako ovaj savjet zvuči vrlo očito, često se zanemaruje. Ipak, čak i stare poljske izreke kažu "u ožujku kao u loncu" ili "travnju jer se tkanja isprepliću, malo zime, malo ljeta". Dakle, možete očekivati ​​različite vremenske uvjete. Ponekad, krajem ožujka, travnjaci su još uvijek prekriveni slojem snijega, a ponekad, početkom travnja, legnemo u vrt i organiziramo prvi roštilj. Stoga je vrijedno provjeriti dugoročne vremenske prognoze. To, međutim, nije uvijek dovoljno učinkovito. Koji je odgovor? Pripremite se na sve moguće situacije. Stoga vam preporučujemo da na rukavu imate barem dva para cipela.

  • Hladno, rano proljeće - kad je vani vrijeme još više nalik zimi nego proljeću iz snova, a termometri pokazuju temperaturu oko 10 stupnjeva ili manje, vrijedi se usredotočiti na funkcionalnost. Ne riskirajte i umjesto otvorenih cipela, stavite čvrstu zaštitu stopala. Ako postoje mrazevi, ne samo da vam neće biti hladno, već se, primjerice, nećete poskliznuti zahvaljujući prilagođenom potplatu. Preporučujemo ženama da odaberu gležnjače s visokim potpeticama ili vrlo moderan čizme s visokim gornjim dijelom. Gospoda se mogu odlučiti za to Čizme Chelsea ili cipele.
  • Topli, ugodni vjesnici ljeta - kad je proljeće u punom jeku, temperatura je iznad 15 stupnjeva, a sunce sve više sja, možete uspješnije odabrati cipele za proljetno vjenčanje u opuštenijoj, otvorenoj verziji. Preporučujemo žene koje vole štikle šatlovi, a za one koji preferiraju ravnu varijantu - balerine. Gospodo ponovno mogu odabrati cipele koje rade tijekom cijele godine i bezvremenski su klasik, ili pak preferiraju labaviji stil smart-casual, vrlo moderan tenisice.
  • Vrući preokret proljeća i ljeta - kad se stranica kalendara pomakne do lipnja, više razmišljamo o kraju proljeća nego o ljetu. Na to ukazuju temperature, ulične kreacije i raspoloženje. Stoga se odlučimo za laganu, prozračnu obuću koja će jamčiti izvrsnu ventilaciju. Preporučujemo damama sandale - dostupno u varijantama s ravnom, petom, stupom ili klinom. Bit će izvrsni za muškarce mokasinkekoja nekoliko sezona prednjači među odabirom cipela za vjenčanje u proljeće.

Koje cipele za vjenčanje u proljeće - odaberite udobnost!

Vjenčanje je obično događaj koji traje pola dana i cijelu noć. Proslave počinju oko 14 sati i traju do zore. Shvaćamo da svaki gost želi izgledati elegantno i fenomenalno, ali potičemo vas da izgled i udobnost idu ruku pod ruku. Dame i gospodo preporučujemo da odaberu stabilnu obuću, prilagođenu veličini. Ne može biti pritiska, trljanja ili problema s održavanjem ravnoteže. Morate odabrati cipele koje odgovaraju vašim potrebama i sklonostima - ako imate široko stopalo, bolje obujte cipele s okruglim prstom koji vam neće stisnuti prste, a ako imate vrlo tanku, vezanje je dobra ideja, što omogućit će vam prilagođavanje obuće obliku vašeg stopala.

Važan savjet za žene koje traže odgovore na to koje cipele odabrati za vjenčanje u proljeće je da petu treba prilagoditi iskustvu. Koliko god ovo apstraktno zvučalo, možemo vas uvjeriti da je to iznimno važno. Ako provodite nekoliko sati dnevno na visokim potpeticama, jer su one dio vašeg dress codea, ili barem nekoliko puta mjesečno izlazite nekoliko sati mjesečno u ovoj vrsti cipela, možete uspješno odabrati petu visoku 8 cm i više. Sve dok se radi o stabilnoj cipeli, s njom se možete nositi jer je stopalo prilagođeno takvim okolnostima. Oni će raditi npr. ružičaste pumpe s holografskom potpeticom ili narančaste prozirne igle. S druge strane, ako povremeno nosite štikle, a istodobno se ne sjećate najbolje iskustva, preporučujemo vam da odaberete nižu verziju s vrlo stabilnom petom - npr. Stupom ili klinom. Primjeri cipela ove vrste su Renda crne pumpe s ravnim potpeticama ili crvene pumpe s VINCEZA lukom.

Udobnost se nesumnjivo pretvara u prilagođavanje cipela željenom stilu. Stoga, ako se ne osjećate ugodno nositi ove cipele, a vaša je domena sportski stil, nemojte se tjerati da nosite elegantne, otmjene cipele. To se odnosi i na dame i na gospodu. Potičemo vas da se poigrate s modom i razbijete eleganciju ležernijim ili sportskim cipelama. Gospoda se mogu svidjeti, na primjer crne klasične muške tenisice XN35 ili crne mornarske mokasinei dame sive srebrne tenisice na klin.

Nadamo se da zahvaljujući našim savjetima već znate koje cipele za proljetno vjenčanje vrijedi odabrati. Vodite se prvenstveno osjećajem za estetiku i udobnost. Provjerite ponudu naše trgovine, odaberite model cipela koji odgovara vašim potrebama i plešite cijelu noć u njima! Uspješna kupovina!