Koje cipele za jesensko vjenčanje?


Zlatna poljska jesen - blago prigušeno sunce, zlatne boje lišća i još uvijek relativno visoke temperature čine rujan i listopad mjesecima kada se mladi parovi odlučuju zavjetovati da će se voljeti do svoje smrti. Ponekad, međutim, vrijeme zakaže, pa se svatovi pitaju koju odjeću pripremiti za ovaj dan. Predlažemo koje će cipele za jesensko vjenčanje biti najbolje!

Važan je mjesec dana

Jesen je godišnje doba koje je iznimno raznoliko s obzirom na vremenske uvjete. Topli dani, koji još uvijek podsjećaju na ljeto i praznike, izmjenjuju se s kišnim i vjetrovitim danima. Kvar se najčešće događa u listopadu ili studenom, kada počinjemo sve više razmišljati o nadolazećoj zimi. Zato prilikom odlučivanja o izboru ormara za vjenčanje trebate uzeti u obzir mjesec u kojem će se ceremonija održati.

  • U rujnu možete pouzdano predvidjeti da će vrijeme u smislu temperature biti zadovoljavajuće - najčešće je iznad 15 stupnjeva, a oborine nisu česte. Mnogo je vjerojatnije da će na donekle oblačnom nebu biti sunca s naletima ljetnog vjetra. Stoga je optimalno odabrati udobnu obuću koja će stopalima pružiti prozračnost i udobnost. Zato preporučujemo damama sandale i šatlovi. Za muškarce su prihvatljive mokasinke i tradicionalna cipele.
  • Listopad može biti vrlo promjenjiv. Može biti sunčano i ugodno, ali jednako dobro kišovito i vjetrovito. Pa obujmo cipele za jesensko vjenčanje koje će zaštititi stopalo malo više od lakih sandala. Dakle, štikle, pumpe i niske cipele dobro će funkcionirati. Gospoda bi trebala izabrati klasiku i odabrati kožne cipele koje se navlače ili vezuju.
  • Studeni je mjesec kada sve više razmišljamo o snijegu, mrazu i sanjkanju. Međutim, može biti drugačije - može biti mraza i oborina, ali i temperature iznad 10 stupnjeva, a sunce može biti puno. Zato se pripremimo na razne okolnosti i provjerimo vremensku prognozu. Dobra odluka bit će npr. gležnjače s visokim potpeticamakoja se na kraju pretvara u pribadače ili balerine već u sobi. Muškarcima i dalje preporučujemo klasiku - cipele su uvijek izvrsna odluka!

Cipele za jesensko vjenčanje - udobnost prije svega

Bez obzira na doba godine, odjeća za vjenčanje mora biti udobna. To se prvenstveno odnosi na cipele u kojima ćete provoditi duge sate. Najčešće slavlje počinje u ranim popodnevnim satima - oko 14 i završava rano ujutro. Tolike sate morate se osjećati ugodno nositi cipele. Ne dolazi u obzir pritisak, abrazije ili nedostatak stabilizacije. Stoga ne preporučujemo odabir neprovjerenih cipela - naručite svoj model i napravite generalnu probu. Zabava s prijateljima, spoj, šetnja ili kućni ples trebali bi biti sigurni da će vaše cipele poslužiti za cjelonoćnu zabavu.

Većina dama ne može zamisliti takav događaj bez visokih potpetica. Međutim, pri odabiru modela za sebe trebali biste obratiti pozornost na visinu igle prilagođenu vašim sposobnostima. Dame koje svakodnevno provode nekoliko sati u štiklama ili svaki vikend odlaze na sastanke ili sastanke s prijateljima, mogu si priuštiti veću opciju - npr. crne antilop štikle na platformi ili crne otvorene pumpe na stupu. Ženama koje ih ne nose svakodnevno preporučujemo niže i stabilnije varijante - npr. Na stupu ili na klinaste štikle, poput crne pumpe s klinom od antilopa ili Nio Nio klasične crvene pumpe.

Na vjenčanje na jesen ponesite dodatne cipele

Zbog činjenice da ćete mnogo sati provesti u cipelama, uvijek je vrijedno imati dodatni model za maskiranje. To se odnosi i na žene koje žele promijeniti visoke čizme u korist niskih, udobnih varijanti - na primjer balerinki, mokasina ili čak japanki, kao i na muškarce. Gospodo mogu uspješno promijeniti cipele za više sportova - npr. Tenisice ili mokasine. Naravno, izgled i elegantan, uredan izgled su važni. Međutim, nitko vam neće zamjeriti kada nakon službenog dijela, kada dođe vrijeme za odličnu zabavu, obujete udobne cipele. Štoviše, ponuda naše trgovine uključuje elegantne varijante koje se savršeno slažu čak i s elegantnim odijelom - npr. muški klasici bijele cipele Converse Chuck Taylor All Star ako dame ružičaste mokasine dame šampanjac. Mladencima i drugim organizatorima događaja, npr. Roditeljima, svjedocima, najvažnije je da se svi osjećaju ugodno i da se vjenčanja prisjete na najbolji mogući način. Zato umjesto da sljedećih nekoliko dana lijepite flastere na noge ili odustanete od plesa na plesnom podiju, nabavite si udobne cipele i dodatni par za maskiranje! Uvjereni smo da će to biti prava odluka!

Nadamo se da smo vam pomogli da odlučite koje cipele za jesensko vjenčanje vrijedi odabrati. Svakako upoznajte ponudu naše trgovine u kojoj kupcima pružamo mnoge modele savršene za takvu prigodu - za žene, muškarce i djecu. Sretna kupnja i odlična zabava od tima KeeShoes!