Kakve cipele za vjenčanje u jesen?

Mjesec je važan

Jesen je sezona koja je izrazito raznolika u pogledu vremenskih uvjeta. Topli, koji još podsjećaju na ljetne i praznične dane, isprepliću se s kišnim i vjetrovitim. Kolaps se obično događa u listopadu ili studenom, kada sve više razmišljamo o približavanju zime. Zato prilikom odabira vjenčane garderobe treba uzeti u obzir mjesec u kojem će se svečanost održati.

  • U rujnu možete sa sigurnošću predvidjeti da će vrijeme u pogledu temperature biti zadovoljavajuće - najčešće je iznad 15 stupnjeva, a kiše nisu česte. Puno je vjerojatnije da će na nebu biti sunčano blago oblačno s ljetnim povjetarcem. Stoga je optimalno odabrati udobnu obuću koja će nogama pružiti prozračnost i udobnost. Stoga dame preporučuju sandale i pumpe . Mokasini i tradicionalne cipele su dopušteni muškarcima.
  • Listopad može biti vrlo promjenjiv. Može biti sunčano i ugodno, ali i kišovito i vjetrovito. Zato stavimo jesenske vjenčane cipele koje će vaše stopalo prekriti malo više od lakih sandala. Tako će raditi pete, pumpe i cipele. Gospodo bi se trebali usredotočiti na klasiku i odabrati klizne ili vezane kožne cipele.
  • Studeni je mjesec kada sve više razmišljamo o snijegu, hladnoći i sanjkanju. Međutim, to varira - može biti mraza i oborina, ali može biti i temperatura iznad 10 stupnjeva i sunce je puno. Zato se pripremimo za različite okolnosti i provjerimo vremensku prognozu. Dobra odluka bit će, primjerice, visoke potpetice koje će se s vremenom promijeniti u visoke potpetice ili balerinke dok ste već u sobi. Muškarcima još uvijek preporučujemo klasiku - cipele su uvijek sjajna odluka!

Jesenske cipele za vjenčanje - prije svega, udobnost

Bez obzira na godišnje doba, vjenčanica mora biti udobna. To se prije svega odnosi na cipele u kojima ćete provoditi duge sate. Najčešće ceremonija započinje u rano popodne - okolo 14. a završava na puknu zore. Toliko sati u cipelama trebate se osjećati ugodno. Nema pitanja pritiska, ogrebotina ili nestabilnosti. Ne preporučujemo odabir neprovjerenih cipela - naručite svoj model i napravite probu. Druženje s prijateljima, sastanak, šetnja ili ples kod kuće trebali bi osigurati da vaše cipele polože ispit na cjelonoćnoj zabavi.

Većina dama ne može zamisliti takav događaj bez visokih potpetica. Međutim, kad odaberete model za sebe, obratite pažnju na visinu igle prilagođenu vašim sposobnostima. Dame koje svakodnevno provode nekoliko sati u visokim potpeticama ili svaki vikend idu na izlaske ili se sastaju s njima prijatelje, mogu si priuštiti višu varijantu - npr. Crne antilop pete na platformi ili crne izložene pumpe na postu . Za žene koje ih, međutim, ne nose svaki dan, preporučujemo niže i stabilnije varijante - npr. Na postolju ili klinove, poput crnih antilop pumpi na klin ili Nio Nio klasične crvene pumpe .

Uzmi dodatne cipele za jesensko vjenčanje

Zbog činjenice da ćete imati mnogo sati provedenih u cipelama, uvijek je vrijedno imati dodatni model za svoje prerušavanje. To se odnosi i na dame koje žele promijeniti cipele za niske, udobne varijante - npr. Balerinke, mokasinke ili čak dukseve, kao i na muškarce. Gospodo mogu uspješno mijenjati cipele za više sportova - npr. Tenisice ili mokasinke. Naravno, važna je prisutnost i elegantan, uredan izgled. Međutim, nitko vam neće zamjeriti kad nakon službenog dijela, kada je vrijeme za zabavu, obučete udobnu obuću. Štoviše, naša trgovina nudi elegantne varijante koje se dobro kombiniraju s elegantnim odijelom - npr. Muške klasične bijele cipele Converse Chuck Taylor All Star ili ženske rukavice od šampanjca od ružičaste boje . Za mladi par i druge organizatore događaja, npr. Roditelje, svjedoke, najvažnije je da se svi osjećaju lako i da pamte vjenčanje što je moguće bolje. Stoga, umjesto da sljedećih nekoliko dana držite noge na zakrpama ili odustajete od plesa na plesnom podiju, zalihajte se udobnom obućom i dodatnim parom za prerušavanje! Uvjereni smo da će ovo biti prava odluka!

Nadamo se da smo vam pomogli da odlučite koje cipele za vjenčanje na jesen vrijedi odabrati. Obavezno pogledajte ponudu naše trgovine u kojoj klijentima pružamo mnoštvo modela savršenih za takvu priliku - za žene, muškarce i djecu. Uživajte u kupovini i fantastičnoj zabavi želi tim ButyModne.pl!