Kako odabrati igle za ples u njima čitav maturantski ples i mnoga vjenčanja?


Za mnoge srednjoškolce maturantski ples je prilika da odaberu prve igle u životu. Crpke na tankom stupu očaraju svojim šarmom. Ove bezvremenske cipele izgledaju vrlo elegantno u kombinaciji s elegantnom haljinom, ujedno su i način dodavanja ženstvenosti svakom tinejdžeru. Savjetujemo na što treba paziti pri odabiru pribadača, kako se ne bi pokazalo da su kupovina samo za jednu stranku.

Visina pete i njezin položaj

Ortopedisti upozoravaju pacijenta na čestu uporabu visokih potpetica. Međutim, uzimajući u obzir činjenicu da samo jedanput igramo na vlastitom maturantu, predlažemo da se nađe kompromis između zdravlja i ispunjenja snova o cipelama. Kad birate cipele, pogledajte gdje je bila postavljena peta. Treba ga staviti na sredinu pete - to će osigurati njegovu stabilnost prilikom hodanja. Obratimo pozornost i na duljinu stopala te prilagodimo proporcionalnu visinu cipela - što je veća peta, to je težina tijela veća na prstima, a time i teže održavamo ravnotežu. Pretpostavimo jednostavno pravilo: niska stopa - niska peta, veća stopa - viša. Pa koja će visina pete biti najbolja? Prema liječnicima, 4 centimetra su sigurna, jer takva peta jamči stabilnost tijekom hodanja - težina tijela se pravilno ruši, a dobre se tetive održavaju. Ako ipak sanjamo o pravim, visokim cipelama, potpetice mogu biti od 6 do 9 centimetara. Nemojmo se modelirati na modelima koji se u sklopu potpisanih ugovora moraju pokazati u pretjerano visokim cipelama! Sjetimo se i da će filigranske djevojke izgledati bolje u donjim cipelama, u boji usklađene s tajicama.

Stabilizacija zahvaljujući platformi

Tražite li savršene potpetice, pogledajmo ponudu cipele na platformi. To je elegantna uzvisina koja vam pomaže da uravnotežite i povećate udobnost pokreta. Pumpe s platformom također su odličan izbor za one od nas koji imamo malo šire tele. Stavimo ravne igle sa zaobljenim prstom, bez pruga i velikih ukrasa koji sjajno izgledaju s malim crnim. Važna je i veličina cipela - ne mogu biti prevelike, trebale bi dobro ležati na stopalu. Temeljito izmjerite duljinu umetka omiljenog para prije narudžbe. Modne cipele možemo odabrati za maturantski ples, bez napuštanja kuće na ButyModne.pl, bez gubljenja vremena, koji se mogu iskoristiti za završne ispite.

Učenje hoda u visokim potpeticama

Prekrasne, nove visoke potpetice upakirane su u kutiju i čekaju veliki dan? Ako je ovo naš prvi par, bit će korisno naučiti nekoliko lekcija. Gazenje visokih i tankih potpetica veliki je izazov, stoga pripremimo se za veliku večer. Videi na Internetu i prisutnost bliske žene - majke, bake ili prijateljice koja može savladati umijeće lijepog hodanja u petama i pomoći nam u nekim lekcijama. U početku ćemo možda imati poteškoća s održavanjem ravnoteže i ispravljanjem koljena, ali učenje čini savršeno - zahvaljujući redovitom treningu u kući, sigurno ćemo se brzo uklopiti!

Studniówka je posebna večer za studente. Dječaci odijevaju prva odijela i uče vezati kravate, a djevojke čekaju da savladaju umjetnost hodanja u petama. Sposobnost odabira elegantne odjeće dragocjena je umjetnost, stoga se dobro pripremiti za lekciju i savršeno položiti test za bal.