Kako izgledati ženstveno u karbonatu?


Teška, masivna obuća po uzoru na vojne modele, koja je povezana prije svega s subkulturama koncentriranim oko specifičnih glazbenih žanrova - rocka, punka i metala. Ovako možete nakratko opisati svoju glinu. Cipele s karakterističnim uvezom, visokim kožnim gornjim dijelovima i čvrstim potplatima vole tisuće tinejdžera i odraslih - žena i muškaraca širom svijeta. Predlažemo kako stvoriti stilizacije s glasom u glavnoj ulozi, kako bi njihovi vlasnici izgledali i osjećali se ženstveno.

Kratka povijest karbonata

Ideja cipela koje će čvrsto držati stopalo potekla je od ozljede dr. Klausa Märtensa. Projekt razvijen 1945. brzo je stekao popularnost među radnicima i uniformiranim službama. Kako su glas, poznati i kao martens, postali nezamjenjivi element ulične mode? Masivne čizme dopale su predstavnike subkultura 90-ih - kože, punkove i metale. Mogli bi ih staviti na koncert, a da ne rizikuju da netko pogriješi nogu. Čvrsti potplat s vijcima bio je koristan tijekom borbi, a visoki gornji dio savršeno je zaštićen od kiše i hladnoće. Trebalo je gotovo 20 godina da gazirane zrake prestanu biti povezane samo s buntovnom omladinom i pronađu ugodno mjesto u ženskim ormarima.

Glany - moderan i udoban

Ljubitelji obožavatelja su kompatibilni - to su fantastične, vrlo izdržljive i udobne cipele. Uvjerenje je da se najbolje uklapaju u sliku buntovnog dječaka u majici, hlačama i kožnoj jakni. Moda je, međutim, dala karbonsko zeleno svjetlo i možemo ih nositi u vrlo ženstvenim stilovima. Da ne bismo pogriješili, uzmimo u obzir neka pravila i sjetimo ih se kad kreiramo naše setove.

Kako izgledati ženstveno u karbonatu?

Martens se može nositi uz hlače, suknje i haljine. Odaberemo traperice, bijelu košulju i kaput Ramonesa ili pripijene hlače u naboru, vunenu kornjaču i mekani kardigan, koji će definitivno izgledati sjajno. Ako volimo odvažnije stilizacije i volimo se igrati s modom, martenice su prikladne i za kratke hlače - kombinirajmo ih s dugim, debljim potplatima do koljena. Suknje ljubavnika mogu nositi karbonate s modelima od valovite kože, traperica ili kože. Vrijedan savjet: suknja treba biti ukomponirana, može biti ravna ili u obliku slova a. Stvorit ćemo jedinstvene stilove ako u saonice stavimo meku pletenu haljinu, po mogućnosti preveliki rez. Sve haljine u gotičkom stilu također će izgledati sjajno - s ukrasima od čipke i tekstila. Imajte na umu da se na ovaj način možemo pokupiti kao pripadnici određene subkulture. Tradicionalna glina je crna, ali ne moramo se ograničavati na ovu boju! Na ButyModne.pl ćete naći martenice u raznim dizajnima i bojama. Što je ženstvenija nijansa cipela, veća je šansa da će cijela naša stilizacija izgledati lagano i ženstveno.

Koje veze treba izbjegavati - popis zabranjenih dodataka

Žena u glasu može izgledati moderno, seksi i lijepo. Na internetu postoji puno modnih nadahnuća pa je lako upasti u zamku i trljati se o kiču. Što ne odgovara karbonatima? Izbjegavajte mrežicu od ribe i rastrgane tajice, osim ako ne napravimo kostime za zabavu na kostimu, u tom slučaju neće škoditi namazati odjeću umjetnom krvlju i koristiti bijeli prah. U ormaru ostavljamo i duge, zategnute haljine ili ih jednostavno oblačimo kad idemo na koncert ili rock miting. Ako za vjenčanje odaberemo kostim, a nismo ljubitelji visokih potpetica, stavimo balerinke ili sandale. Kante i elegantne koktel haljine ne idu ruku na ruku. Sjetimo se i da martenice nisu sportske cipele ili ljetne cipele, pa za romantičnu šetnju livadom stavimo tenisice ili sandale.

Gears su udobne i izdržljive cipele u kojima možemo izgledati lijepo i ženstveno. Prilikom stvaranja stilizacije sjetite se nekoliko jednostavnih pravila i potrebno je odabrati jedinstveni par cipela u našoj omiljenoj boji.