Kada početi tražiti jesenske cipele?


Postavljamo ovo pitanje - DA! - upravo sada. Iako je tek sredina kolovoza, u ovom je trenutku vrijedno pogledati u svoj ormar. Možda je sezona praznika gotova, ali imamo malo vremena da obavimo pred jesensko čišćenje.

Postavljamo ovo pitanje - DA! - upravo sada. Iako je tek sredina kolovoza, u ovom je trenutku vrijedno pogledati u svoj ormar. Možda je sezona praznika gotova, ali imamo malo vremena da obavimo pred jesensko čišćenje. Preporučujemo da ih posjetite! Zahvaljujući tome, saznat ćete kakve cipele imate vi i vaša obitelj i kakvu jesenju obuću vrijedi kupiti.

 

Trenutno smo mišljenja da što je više cipela to bolje. Ali važno je da kvaliteta ide s količinom. Stoga u nastavku možete pronaći savjete na koje cipele trebate paziti kada je u pitanju sljedeća, lijepa, poljska sezona godine - odnosno zlatna jesen.

Jesen - vlažna, hladna i oblačna

Kraj ljeta je već isprepletanje vremena. Oni koji su se odlučili za kasnoljetni odmor u planinama ili na Baltičkom moru to znaju. Vrijeme je kapriciozno, često nam šalje obilne kiše, pretvarajući planinske staze u potoke blata. Da biste ih izbjegli, vrijedi se opremiti dobrim cipelama - čak i jesen! Mislimo na traperice i ugrađenu sportsku obuću, koja će biti korisna čak do početka prosinca, tijekom aktivnih obiteljskih šetnji. Takvu obuću možete pronaći na našim stranicama, kako za žene, tako i za muškarce, kao i najmlađe.

 

Jesen je vrijeme neočekivanih kiša koje također smetaju u gradovima. Sada je vrijedno znati postoji li promocija za Wellies ili druge vodootporne cipele. Oni će biti korisni ne samo djeci, već i ženama. Vjerujemo da je suho stopalo sretno stopalo, posebno za vrijeme prehlade.

Koje cipele treba kupiti?

Ovo je vrlo individualno pitanje. Započnimo s drugačijom - znate li koje jesenske cipele imate u svom ormaru? Ne? Započnite shopping odavde. Izvadite sve parove cipela koje ćete naći, počevši od svoje, naravno. Odlučite koje su cipele prikladne za sljedeću sezonu, a koje treba razdijeliti. Razmislite o tome koje cipele želite kupiti. Ovdje predlažemo da je dobro kupiti obuću provjerene tvrtke, pogotovo ako želimo biti 100% sigurni da se neće mokriti.

 

Zatim uđite u našu trgovinu i odlučite prema kategorijama koje cipele vam najviše trebaju. Hoće li to biti galoše? Ili možda traperice ili sportske cipele, jer od rujna krenete s raznim sportskim aktivnostima? Ni jedan par cipela ne bi bio - vrijedno je naručiti sada, u kolovozu, kako biste uživali u nižim cijenama i bili sigurni da model iz snova u vašem broju nije rasprodan.