Ženske papuče - bitan odjevni predmet

Vrlo su udobne za nošenje, lako se oblače i skidaju, praktične za tople proljetne dane i vruće ljeto. Zimi su savršene kao nešto elegantnije papuče. Jednom riječju - japanke su neophodna obuća u vjerojatno svakom domu. Osim toga, oni dolaze u nevjerojatno mnogo sorti, ne samo u pogledu boja, dizajna i materijala od kojih su izrađeni, već i izrezani. U našoj trgovini nudimo veliki izbor klinaste štikle, klasika ženske kožne papuče i štikle. Svaki će naš klijent lako odabrati model koji joj govori, bez obzira traži li nešto u sportskom, ležernom ili elegantnom stilu. Osim toga, obuću koju nudimo odlikuje dobra kvaliteta i atraktivna cijena.

Papuče na klin i visoke potpetice - udobnost s dozom elegancije

Japanke su se prije nekog vremena vratile u korist i od tada vladaju na našim ulicama u toplim danima. Dizajneri se natječu u stvaranju novih modela prikladnih za različite okolnosti. Među ženske kožne papuče njihova je pozornost definitivno vrijedna pažnje elegantan verzije: klinaste štikle i štikle. Ova vrsta obuće namijenjena je ženama koje cijene praktične prednosti japanki, poput udobnosti nošenja ili prozračnosti, osobito vrijedne po vrućem vremenu, a pritom ne zaboravljaju na eleganciju.

Kojim stilovima odgovaraju štikle? I one na tankoj peti i na stupu odaju dojam lakoće, pa ih vrijedi upariti s elegantnom suknjom. Osobito će haljine i suknje od teških materijala imati koristi od ove vrste veze - izbjegavajte ih kombinirati s cipelama na ravnom potplatu jer to dovodi do optičkog skraćivanja i zadebljanja figure. Visoke potpetice i klinovi Zapravo su gotovo univerzalna obuća - vrlo ženstvena, savršeno pristaje uz ležerne i opuštenije stilizacije - s trapericama, ljetnim hlačama u pastelnim bojama, haljinama i suknjama. Također se dobro stapaju s elegantnijim ormarom.

Što tražiti pri odabiru ženskih papuča?

Prilikom kupnje japanki slijedite ista pravila kao i za bilo koju drugu vrstu obuće. Cipele imaju ogroman utjecaj na zdravlje naših stopala. Česte, duge sate hodanja u cipelama s visokim potpeticama i uskim prstima mogu uzrokovati haluks i deformitete zglobova. To, međutim, ne znači da je potrebno potpuno odustati od ove vrste obuće, dovoljno ju je umjereno nositi. Također ne zaboravite odabrati odgovarajuću veličinu cipela kako stopala ne bi bila pod pritiskom. Odabir premalog numeriranja može završiti urastanjem noktiju na nogama i otiscima.

U slučaju ženske papuče s prekrivenim prstima važan je i materijal od kojeg su izrađeni. Odgovarajuća ventilacija stopala igra važnu ulogu u održavanju odgovarajuće higijene, pa obratimo pozornost jesu li cipele izrađene od materijala koji diše.

Srdačno vas pozivamo da se upoznate s ponudom naše trgovine!