Čizme za oštru zimu - što odabrati?

Na što paziti pri kupnji cipela za oštru zimu?

Tražite li prave cipele za oštru zimu? Bojite li se da će se vaše cipele pokazati kao nedovoljna zaštita u hladnim danima i želite pronaći zaista kvalitetan proizvod? Zatim postoji nekoliko aspekata koji bi trebali biti presudni pri kupnji. Evo ih!

Prije svega - kladite se na toplotnu udobnost. To se odnosi i na zimske cipele za žene i za muškarce. Preporučujemo one koji su izolirani ovčjom kožom ili drugim punjenjem, ali ključno je zaista zaštititi noge od hladnoće. Ne zaboravite da se ekstremiteti najbrže smrzavaju!

Drugo - odlučite se za materijale koji su nepropusni za vodu. Kada hodate po snijegu, lokvama ili po kiši, voda ne bi smjela doći do cipela. Ponekad je rješenje posebna impregnacija, ali uvjet je da su to cipele izrađene od odgovarajućih tkanina, npr. Od prirodne kože.

Treće - stabilnost. To se posebno odnosi na cipele za oštre zime za dame. Odričite se visokih potpetica i nestabilnih visokih potpetica. Neće raditi potpuno na snijegu ili ledu i izložit će vam veliku opasnost. Trenutak nepažnje i možete dislocirati gležanj, slomiti nogu ili čak slomiti glavu.

Četvrto - desni potplat. Ako ne obratite posebnu pozornost na potplat u proljetnim ili ljetnim cipelama, ovdje je vrlo važno. Potplat bi trebao imati poseban oblik - udubljenja i uvlake kako ne biste klizali po ledenoj površini.

Peto - estetika. Oštra zima ne znači da morate nositi ružne cipele koje vam se ne sviđaju. Ponuda je toliko opsežna da ćete lako pronaći varijantu koja savršeno odgovara vašim stilskim očekivanjima.

Najbolje cipele za oštre zime za žene

  • Čizme za snijeg - za mnoge dame ovo je broj jedan među cipelama za oštru zimu. Možda zato što su izuzetno topli i ugodni. Ovdje, međutim, morate obratiti pažnju na vrstu potplata - to će biti stabilan i ne klizav. Također pazite da vam cipele ne budu mokre. Preporučujemo, na primjer, crne čizme membrane Caprice 26221 . Njihova unutrašnjost obložena je mekim krznom, a debeli potplati s nekoliko centimetarskim platformama pružaju izvrsnu izolaciju od tla.
  • Trekking - prema našem mišljenju, ovu bi vrstu obuće trebalo birati najčešće prilikom kupovine cipela za oštre zime. Dizajnirani i napravljeni jer su bili topli, ugodni i stabilni u svim vremenskim uvjetima. Možete se kretati gradom, ali i ići u planine. Primjeri modernih i funkcionalnih cipela su pouzdane cipele Timberland 6 In Premium Boot W ili trekking cipele Grisport .
  • Čizme - najčešće poprimaju elegantan oblik, koji estetiku stavlja na prvo mjesto, ispred praktičnosti. Ipak, među prijedlozima možete pronaći i takve modele koji će biti dobre čizme za oštru zimu. Pazite, međutim, da imaju dobar potplat, da su topli i vodootporni. Možda će vam se svidjeti, na primjer, crne kratke lakirane izolirane čizme ili ženske čizme sa štiklama crne boje Y208 .

Najbolje cipele za oštre zime za muškarce

  • Trekking - ovo je apsolutni broj 1 među muškim zimskim čizmama. Oni rade medalju u urbanim stilizacijama, ali i kad se spremate na izlet u planinu ili šetnju po ledenoj površini. Modni su, topli, udobni i vodootporni. Preporučujemo, na primjer, trend godine - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY ili Timberland 6 In Premium Boot M cipele koje dominiraju godinama.
  • Čizme - ova vrsta obuće nije dovoljna da je izuzetno moderna i ide uz sve, ona također savršeno ispunjava očekivanja koja imamo za cipele za oštru zimu. Štiti od hladnoće, vodootporan je i otporan na oštećenja. Tražite li takve? Možda će vam se svidjeti i crne čizme Big Star .
  • Jodhpur čizme - možda nisu klasične cipele za oštru zimu, ali među mnogim prijedlozima možete pronaći one koje će položiti ispit. Preporučujemo modele s debelim potplatom i izrađene od materijala koji se nakon impregnacije neće vlažiti. Na primjer, McKey 284 crne antilop muške čizme za gležnjeve imaju deblji dno od pjenaste gume, koje su dobro izolirane od tla.

Kao što vidite, cipele za oštru zimu mogu zauzeti različite poglede. Na vama je da odaberete sportski ili elegantan finiš. Najvažnije je da se osjećate ugodno i da vam noga ne smrzne. Otkrijte širu ponudu na ButyModne.pl i pronađite rješenje koje zadovoljava vaše potrebe!