Cipele za žene koje su aktivne svaki dan - dva prijedloga


Mnoge žene vode vrlo aktivan stil života, obično ne obraćajući pažnju na udobnu odjeću. Ono što je važno u njihovom životu je brzina i lijep izgled. Malo žena shvaća da im treba deset ili dvanaest sati u pokretu udoban par obuće koji odgovara ili odjeći tvrtke ili nekoj odjeći - jer na poslu nije potreban dress code. Svi bismo trebali biti u mogućnosti odabrati takve cipele. Zato za vas imamo dva zanimljiva prijedloga. Na univerzalni!

Mnoge žene vode vrlo aktivan stil života, obično ne obraćajući pažnju na udobnu odjeću. Ono što je važno u njihovom životu je brzina i lijep izgled. Malo žena shvaća da im treba deset ili dvanaest sati u pokretu udoban par obuće, koji odgovara ili odijelu tvrtke ili olabavnom odijelu - jer na poslu nije potreban dress code. Svi bismo trebali biti u mogućnosti odabrati takve cipele. Zato za vas imamo dva zanimljiva prijedloga. Na univerzalni!

Zamke - pouzdane i izolirane

Zamke su pouzdane cipele, vrlo tople ako je model izoliran dodatnim krznom. Zamke kao obuća sve više ispunjavaju očekivanja i mladih djevojaka i starijih žena. Za mlađe proizvođače pripremaju traper cipele povezane s željeznim prijenosima, zrakoplove ili druge dodatke, npr. Prekrasne čipke.

 

Za zrele žene planinarske cipele su klasične, malo uzdignute, obično glatke. Zahvaljujući tome, oni mogu biti odabrani za razne vrste odjeće, i casual haljine i traperice ili ravne hlače. Trapari su savršeni kada se bave zimom u gradu. Lako ih se može odabrati za datumsku odjeću. Možete ih odvesti i na posao - ako ne i osam sati u ured, onda barem na duže kućno radno mjesto.

Elegantne cipele s ravnim potpeticama

Međutim, ako cipele ne odgovaraju našem stilu, još uvijek moramo odabrati elegantne cipele s ravnim potpeticama. To su različite vrste čizama, čizama i druge obuće koja omogućuje dulje šetnje bez osjećaja posljedica hodanja u visokim potpeticama. Mala peta ne smeta ni tijekom višesatnih šetnji galerijom ili prilikom posjeta parku ili muzeju. Ove će se cipele bolje uklopiti u kôd za odijevanje na radnom mjestu, a bit će izvrsno rješenje za suknje ili jednostavne hlače odijela.

 

Preporučujemo vam da u svom ormaru imate više para. Nekoliko dodatnih cipela izludit će vas s više stila. I nećete brinuti da dva sata prije važnog sastanka nemate što obući.