Cipele za žene koje su aktivne svaki dan - dva prijedloga

Mnoge žene vode vrlo aktivan stil života, obično ne obraćajući pažnju na udobnu odjeću. Ono što je važno u njihovom životu je brzina i lijep izgled. Malo žena shvaća da im treba deset ili dvanaest sati u pokretu udoban par obuće, koji odgovara ili odijelu tvrtke ili olabavnom odijelu - jer na poslu nije potreban dress code. Svi bismo trebali biti u mogućnosti odabrati takve cipele. Zato za vas imamo dva zanimljiva prijedloga. Na univerzalni!

Zamke - pouzdane i izolirane

Zamke su pouzdane cipele, vrlo tople ako je model izoliran dodatnim krznom. Zamke kao obuća sve više ispunjavaju očekivanja i mladih djevojaka i starijih žena. Za mlađe proizvođače pripremaju traper cipele povezane s željeznim prijenosima, zrakoplove ili druge dodatke, npr. Prekrasne čipke.

 

Za zrele žene planinarske cipele su klasične, malo uzdignute, obično glatke. Zahvaljujući tome, oni mogu biti odabrani za razne vrste odjeće, i casual haljine i traperice ili ravne hlače. Trapari su savršeni kada se bave zimom u gradu. Lako ih se može odabrati za datumsku odjeću. Možete ih odvesti i na posao - ako ne i osam sati u ured, onda barem na duže kućno radno mjesto.

Elegantne cipele s ravnim potpeticama

Međutim, ako cipele ne odgovaraju našem stilu, još uvijek moramo odabrati elegantne cipele s ravnim potpeticama. To su različite vrste čizama, čizama i druge obuće koja omogućuje dulje šetnje bez osjećaja posljedica hodanja u visokim potpeticama. Mala peta ne smeta ni tijekom višesatnih šetnji galerijom ili prilikom posjeta parku ili muzeju. Ove će se cipele bolje uklopiti u kôd za odijevanje na radnom mjestu, a bit će izvrsno rješenje za suknje ili jednostavne hlače odijela.

 

Preporučujemo vam da u svom ormaru imate više para. Nekoliko dodatnih cipela izludit će vas s više stila. I nećete brinuti da dva sata prije važnog sastanka nemate što obući.