Cipele za vjenčanje i vjenčanje - sandale, štikle ili pumpe? Koji model cipela odabrati?


Cipele za vjenčanje jedan su od ključnih elemenata stylinga. Bez obzira jeste li mladenka ili jedan od pozvanih uzvanika - pravilno odabrane cipele osigurat će izvrsnu zabavu do zore. Koji model cipela odabrati? Sandale, pumpe ili možda klasične štikle? Koja pitanja trebate uzeti u obzir pri kupnji cipela za vjenčanje i prijem? Pogledajte naše savjete.

Biramo cipele za vjenčanje - neki važni savjeti

Ne može se poreći da većinu vremena provodimo u potrazi za savršenom haljinom. Ovdje je usmjerena sva pažnja. Svi pričaju o haljini i svi je gledaju. Ipak, pravilno odabrane cipele jednako su važne jer o njihovoj udobnosti ovisi naša udobnost i dobrobit. Prilikom odabira cipela za vjenčanje i vjenčanje, vrijedi obratiti pozornost na nekoliko važnih detalja.

Koje će cipele raditi na vjenčanju? Kako odabrati savršenu obuću?

  • Odaberite modele od prirodne kože.

  • Odaberite cipele za sezonu.

  • Uvjerite se da su cipele udobne i da ne pritiskaju vaša stopala.

  • Stil cipela za vjenčanje trebao bi odgovarati kroju haljine.

  • Uskladite boju cipela s bojom odjeće.

  • Odvojite vrijeme da pronađete savršeni model.

Iako su gornji savjeti prilično očiti, često ih zaboravljamo, pogotovo kada nam se glava bavi organiziranjem zabave ili, u slučaju gostiju - kupnjom savršene odjeće. Ne zaboravite da kvaliteta i udobnost cipela za vjenčanje ovise o tome koliko će ona biti uspješna!

Štikle, pumpe ili možda sandale? Cipele za svadbene kreacije

Princip odabira cipela za vjenčanje analogan je odabiru cipela kupljenih za druge prigode. Glavni je problem, osim udobnosti, uskladiti ih s bojom i krojem haljine.

Kad se odlučujete za dugu haljinu, obucite je klasične štikle ili elegantne sandale na visoku petu. Ovi će modeli lijepo produžiti noge i vitku cijelu figuru. Osim toga, žena u štiklama izgleda iznimno efektno, ukusno i privlači pozornost. Štikle će raditi posebno za niže žene i žene koje se osjećaju ugodno noseći štikle.

Ako je kratka haljina vaš odabir, preporučujemo da zavirite u elegantne sandale s kravatama do gležnja. Upamtite, međutim, da ovaj ukras optički skraćuje noge pa će biti optimalan izbor za visoke dame.

Pumpe za vjenčanje? Naravno! Zamjenom štikli s pumpicama, ugodno ćete se osjećati i izbjeći bolove u stopalima. Štoviše, pumpe odlikuje stabilna peta, najčešće u obliku stupa, zahvaljujući čemu će biti dobar izbor za žene koje svakodnevno preferiraju cipele s ravnim potpeticama.

Ili možda balerine? Ovaj model cipela željno kupuju visoke žene, ali ne samo. Balerine su slatke cipele za ljetni styling jer izgledaju nježno i ne preplavljuju odjeću. Osim toga, zgodna su alternativa modelima sa pribadačom ili stupom, zbog čega su žene koje cijene udobnost i slobodu tijekom zabave na vjenčanju sve spremnije birati modele s ravnim potplatom.

Koju boju cipela odabrati za vjenčanje?

Odgovarajući na pitanje, koje boje trebaju imati cipele za vjenčanje, trebali biste razmotriti funkciju odabranih cipela. Zanimljivo je da pravilno odabrani stil može značajno promijeniti stil.

Klasične boje poput crne, bijele ili gole savršeno će se uklopiti s haljinom i ostalim dodacima. Ako vam je namjera naglasiti jedan element, možda je vrijedno obuti cipele?

Metalni, sjajni, s brojnim ukrasima, ili možda u intenzivnoj boji? Savršeno, ali zapamtite to kad odaberete izražajno cipele za vjenčanje, haljina bi trebala biti skromna i u prigušenim bojama kako bi se izbjegao višak i da cipele ne preplave styling.

Prilikom sastavljanja vjenčanog izgleda vrijedi obratiti pažnju na cijelu figuru i naglasiti na što želite obratiti pažnju svojim suputnicima. I što je najvažnije - pri odabiru cipela za vjenčanje planirajte kupnju unaprijed kako biste ih mogli na miru isprobati. Obratite pozornost na kvalitetu izrade i materijal od kojeg su sašiveni. Čak i najljepši i najučinkovitiji model bit će propuštena kupnja ako se pokaže da je odabran cipele za vjenčanje neugodni su, nestabilni ili neugodni.