Cipele savršene za doček Nove godine!


Sad ćemo započeti pripreme za doček Nove godine. Bez obzira na to gdje provodimo ovu posebnu večer, sjetimo se sebe u žestini organizacije. Planiranje haljina i šminke izvrsna je zabava i lijepe emocije. Izaberite modnu odjeću, odgovarajuće dodatke i fenomenalne cipele kako biste se osjećali sjajno i sa osmijehom dočekali Novu godinu.

Vaša novogodišnja must have - jedinstvene visoke potpetice

Visoke potpetice su bezvremenske cipele koje možemo obući na posao, na sastanke s klijentima, na ispite ili za rođendansku zabavu. Ove papuče na karakterističnoj visokoj potpetici obavezno su za vjenčanje. Koje su najbolje igle za doček Nove godine? Odaberi one koji odgovaraju boji našeg stvaranja. Zapamtite da se 31. prosinca igramo, tako da: svjetlucavi, neonske boje, ombre pete, zanimljive zareze ili debele platforme su na vrijeme! Možemo svoje pete učiniti elementom odjeće koji će privući poglede. Što trebamo izbjegavati? Neudobna obuća - stopala će se početi bolovati nakon nekoliko sati i s lijepom zabavnom niti. Odlučujući postaviti omiljeni par visokih potpetica "za posebne prigode", obratimo pažnju na to jesu li izvan mode i jesu li u dobrom stanju - istrošene cipele mogu biti jednako neugodne kao i pogrešne! Sjajne, nove visoke potpetice u svim bojama duge za nas u svojoj je internetskoj trgovini ButyModne .pl.

Nježne sandale

sandale s tankim prugama izgledat će savršeno u skladu s haljinom: prozračna, lepršava ili tijesna - napravit ćemo takav osjećaj! Ljetne cipele također se mogu kombinirati s crnim, svilenim kombinezonom. Pazimo da peta naših sjajnih sandala bude pretjerano visoka - dodati će mu lakoću, šarm i pomoći da osvojimo titulu kraljice lopti. Jedna napomena: u takvim se cipelama moramo savršeno kretati. Ako se novogodišnja zabava organizira u stanu u stambenom bloku, izaberite malo manje ekstravagantnu obuću.

Klasične, elegantne pumpe

Možemo postaviti i klasičnu novogodišnju zabavu letjelica na srednjim potpeticama. Izgledat ćemo elegantno i stilski u njima. Izvrsna je opcija ako volimo plesati, jer nakon nekoliko sati zabave nećemo biti prisiljeni mijenjati cipele. Na web stranici internetske trgovine ButyModne.pl možemo pronaći veliki izbor pumpi u različitim bojama. Nismo ograničeni klasičnom crnom bojom, iako savršeno pristaje na večernju zabavu. U novogodišnjoj noći možemo obući cipele u pastelnim bojama, na primjer ružičast biser ili u nijansama neobične bijele - čekaju nas najmoderniji letjelica u sezoni. Ali što učiniti kada vas 31. prosinca bliže prijatelji pozovu na zabave, a haljine i visoke potpetice nisu naša bajka?

Ili možda drugačija obuća?

Prema poslovici - kakvu novogodišnju noć, takvu cijelu godinu, zašto ovu posebnu noć provesti onako kako mi volimo - u pubu uz dobro pivo i glazbu ili u prijateljima stila 80-ih. Kakvu haljinu i cipele trebamo odabrati za manje lopte izlaz? Najvažnija stvar je naša udobnost i dobrobit - ne nosite suknju, ako hodate 364 dana u godini i ne prisiljavajte se na kozmetičke tretmane ako vam se ne čini tako. Sjetite se, međutim, da ova večer izgleda smisleno, pa pokušajmo se pobrinuti za sebe. Što je s cipelama? Balerinke, vezane cipele, tenisice, čizme, pa čak i čizme! Ako vam treba novi par, naše omiljene cipele možete pronaći na ButyModne .pl.

Doček Nove godine trebao bi biti poseban događaj za nas, pa se pripremimo na to pravilno, kako bismo izgledali sjajno i zabavljali se cijelu noć. Nezaobilazni element odjeće je odgovarajuća obuća. Kraj prosinca je stvarno vrijeme za odabir „jednog i jedinog“ - para u kojem ćemo dočekati novu, 2019. godinu.