Biramo elegantne muške cipele savršene za maturu i završne ispite u srednjoj školi


Obično biramo prve elegantne cipele za dječaka za pričest i ispit na kraju srednje škole ili osnovne škole. Ako u životu mlade osobe nema mnogo službenih prigoda, najčešće ćemo biti u završnoj ocjeni prije ponovnog odabira sljedećeg para. Prečka je obješena vrlo visoko - cipele moraju dopasti tinejdžeru i biti univerzalne i dovoljno udobne za nošenje na maturi i ispitima. Savjetujemo vam kako odabrati najbolje cipele za maturanta.

Elegantne cipele - koji materijal i boja?

Dobro izrađene, elegantne cipele pomažu izgraditi pozitivan prvi dojam. Zato bi prve cipele za odrasle za dječaka trebale biti jednostavne i univerzalne. Uložimo u prirodnu kožu koja izgleda sjajno i lijepo stari. Štoviše, vrijedi se kladiti na klasiku, jer se trendovi u jednoj sezoni mogu pokazati prolaznima u drugoj. Za maturalnu večer potrebne su večernje haljine, pa bismo crne cipele trebali uskladiti s tamnim odijelom. Ispiti se održavaju u svibnju, a prema kanonu muške mode, tinejdžer bi za ovu priliku trebao nositi svjetlije odijelo i smeđe ili sive cipele. Ako se mladić tako osjeća, neka se poigra s modom - zasigurno će koristiti dvije službene odjeće tijekom studija i razgovora za posao. No, ako je odabir odjeće i obuće za maturalnu zabavu za dečka muka, jedno klasično odijelo i odgovarajuće tamne cipele dovoljne su u njegovoj garderobi.

Klasične muške cipele - specifične vrste

Pri kupnji muških cipela najčešće tražimo zimske, ljetne ili niske cipele. U međuvremenu, muška moda razlikuje nekoliko vrsta klasične obuće, od kojih su najpopularniji oxfords (prije poznati kao bečki) i derbi (engleski). Ovo su najformalnije i večernje muške cipele sa zamršenim šavovima. Ako želimo da mladić izgleda iznimno elegantno, odreknimo se ažurnih ukrasa - šišanja i odaberite kožne cipele ujednačenog zrna. Derbi ima najviše Poljaka u ormaru. Njihov dizajn je nešto manje elegantan od oksforda, čak i uz visoku kvalitetu izrade. Ove su cipele namijenjene svakodnevnom nošenju na poslovnim sastancima ili poslu. Međutim, ako dobiju odobrenje maturanta, vrijedi ih kupiti - to će zasigurno biti velika investicija u godinama koje dolaze. Drugi muški modeli koji bi mogli zanimati mladića su: avijatičari, redovnici, natikače ili Čizme Chelsea.

Važno: pojedinosti

Zapamtite to savršeno, formalno muške cipele Izrađene su od zrnaste kože, elegantnog su dizajna i urednih šavova. Crna je najformalnija boja, a u kombinaciji s kožnim potplatom stvara cipele savršene za vrlo svečane prigode. Prilikom odabira pravog para za tinejdžera uzmimo u obzir mladićev ukus i udobnost. Klasične muške cipele izvrsne kvalitete, savršene za maturalnu i srednju školu, mogu se pronaći na web stranici KeeShoes.

Odabir cipela za tinejdžera može biti veliki izazov. Možemo smanjiti količinu vremena provedenog u trgovinama ako odaberemo model na mreži. Ovo rješenje će cijeniti i maturant - malo je muškaraca koji voljno provode vrijeme u kupovini.