3 načina za cipele i jesen - čega biste se trebali sjetiti u ovom vlažnom razdoblju?


Povrh svega, moramo se sjetiti da nijedan čovjek nije živ. Možemo imati - i to vrijedi učiniti - čak tri para različitih cipela za jesen zahvaljujući kojima ćemo se osjećati samo bolje. Možemo kupiti elegantne, originalne cipele, savršene na primjer za Andrejevu zabavu, svakodnevne cipele i cipele za posebne prilike, koje su vrlo udobne i neuništive.

Povrh svega, moramo se sjetiti da nijedan čovjek nije živ. Možemo imati - i to vrijedi učiniti - čak tri para različitih cipela za jesen zahvaljujući kojima ćemo se ovdje osjećati bolje. Možemo kupiti elegantne, originalne cipele, savršene na primjer za Andrejevu zabavu, svakodnevne cipele i cipele za posebne prilike, koje su vrlo udobne i neuništive. Budući da je jesen upravo ova - naše cipele mogu brzo uništiti pudlice, teška jutra ili teška popodneva. Evo pet načina kako se pobrinuti za svoje cipele u svim jesenskim uvjetima.

1. Pazite da se cipele natopite!

Propuštanje cipele ne samo uništava svoje strukturna ovdje SLE i čini jednu sezonu će se odlagati. Namakanje ugrožava vaše zdravlje, posebno u jesenskom razdoblju slabosti. U ovo doba godine vrijedi koristiti zaštitu svog tijela iznutra, ali i izvana. Dugo hodanje u mokrim ili čak vlažnim cipelama može uzrokovati mnoge bolesti. A bolesti nisu potrebne za sreću. Natopljene cipele treba što prije osušiti kako se ne bi mogli deformirati. Ovo je vrlo važno.

2. Suknje i jesenske pudere?

Suede je vrlo elegantan, ali ne odgovara baš jesenskom vremenu. Kiša ih brzo može uništiti mokrom - posebno ovu vrstu cipela ne vrijedi ponijeti sa sobom na duga putovanja. Suede, iako jedinstven, nije tako izdržljiv kao skliski materijali i prenosi vodu. Ako, pak, ne morate dugo ostati vani, vrijedi ih postaviti za posebnu priliku, izlazak u grad ili sastanak. Ako nam se slučajno navlaži, cipele ni pod kojim uvjetima ne osušite. Također je zabranjeno stavljati ih pod radijator i na jakom, svijetlom suncu.

3. Wellingtons su uvijek dobar izbor

O galošima smo već pisali OVDJE , ali vrijedi se prisjetiti da su to cipele koje vole ovo doba godine. Kaloše su idealne ne samo tijekom pješačenja ili šetnje šumom. Dobro rade i u gradu, na poslu i na putu do škole. Oni su vodootporni, a mnogo različitih dizajna omogućuje nam odabrati pro TU idealnu obuću. Kaloše ne zahtijevaju raniju zaštitu od vlage, poput antilop ili kože. Oni štite stopalo od kiše i lokve. Kao rezultat toga, sve više i više ljudi poseže za tim, hvaleći njihove prednosti i različite boje.