Izrađena od zrnate kože

Obuća izrađena od zrnate kože karakterizira veća otpornost na vlagu i razne vrste prljavštine. Glatka površina dobiva se prekrivanjem kože slojem voska, može biti mat ili sjajna.

U našoj trgovini pronaći ćete cipele od zrnate kože za svako godišnje doba. U ponudi su sportske cipele, čizme, pumpe, balerinke. Obuća je dostupna u više dizajna i boja, tako da lako možete pronaći cipele koje su vam potrebne. U ponudi su cipele od zrnaste kože od marki kao što su Nike, Caterpillar, Dr Martens, Timberland, Espinto i Badura.

Usmjeravamo se na kvalitetu, naša obuća izrađena je s velikom pažnjom, nudimo odabrane proizvode kako bismo ispunili očekivanja i najzahtjevnijih kupaca, ako je potrebno, možemo savjetovati.

Kako se brinuti za cipelu od zrnate kože?

Prije nego što započnete bilo kakvu njegu kože, cipele od zrnate kože moraju se dobro osušiti, po mogućnosti unaprijed da biste ih ispunili pravilima. Važno je da se polako suše, ne preporučuje se uporaba sušila itd. Nakon temeljitog čišćenja i sušenja obuće dovoljno je nanijeti odgovarajuću pastu.